BOB

Magazines | Vallei Business nr 5 2015

Wilt u meer weten over BOB of lid

worden? Neem dan contact op met

BOB-organisator Danny Toonen, 024-3503240, danny@vanmunstermedia.nl en

Kathy van der Horst: 024-3738502,

kathy@vanmunstermedia.nl of kijk op

bob.valleibusiness.nl

Over BOB Midden Nederland

Bij BOB Midden Nederland staat de connectie Business to Business (BOB) centraal. BOB-Borrels zijn bedoeld voor ondernemers, directeuren en professionals van bedrijven, overheden en non-profit organisaties in de regio. Tijdens de BOB-Borrel kunnen deelnemers op informele wijze in contact te treden met collega-ondernemers. BOB Midden Nederland maakt onderdeel uit van de regionale platformen Rivierenland Business, Vallei Business en Utrecht Business. Deze platformen omvatten een tweemaandelijks magazine, een website waar ondernemers ook zelf een actieve bijdrage aan kunnen leveren en diverse (netwerk)evenementen zoals autotestdagen en fora.

Leden in de spotlights tijdens BOB-Borrel op 16 november

Save the date: Eindejaars

BOB-Borrel 7 december

Op 7 december organiseren wij de eindejaars BOB-Borrel bij Mariënhof in Amersfoort. De inhoud wordt op een later tijdstip bekend gemaakt. Houd

onze website in de gaten! Heeft u een product dat beslist niet mag ontbreken in de goodiebag die 7 december wordt uitgedeeld aan de deelnemers?

Stuur dit product dan naar: Business Ontmoet Business

T.a.v. Danny Toonen, Kerkenbos 12 24 A, 6546 BE Nijmegen

Nog geen lid?

De BOB-Borrel op 16 november biedt niet-leden voor de allerlaatste keer de gelegenheid om kosteloos deel te nemen. Een welkomstdrankje en diner zijn inbegrepen. Inschrijven kan via de BOB-site (www.bobmiddennederland.nl) en is verplicht. Heeft u al eerder een BOB-evenement bijgewoond? Neem ook dan contact op met de BOB-organisatoren. Zij informeren u graag over de mogelijkheden.  Danny Toonen (024 3503240) of Kathy van der Horst (024 3738502).

Na de ontvangst met een welkomstdrankje, tussen 17.00 en 18.00 uur, zal de bijeenkomst worden geopend door BOB-organisator Danny Toonen. Ook na het diner vinden er nog enkele presentaties van onze BOB-leden plaats. Aansluitend vindt er een walking dinner plaats, waarna het tijd is voor de presentaties van onze leden. Uiteraard krijgt u gedurende de avond ruim de gelegenheid om te netwerken. Na afloop krijgen de deelnemers een goed gevulde goodiebag mee naar huis.

Vallei Business, Rivierenland Business en Utrecht Business nodigen u uit voor een nieuwe Business Ontmoet Business (BOB)-Borrel Midden Nederland. Op 16 november 2016 zijn wij wederom te gast bij Amrâth Hotel Maarsbergen. Deze keer hebben wij ervoor gekozen om onze leden in de spotlights te zetten. Vier geselecteerde leden zullen die avond dan ook het podium betreden om te vertellen over hun bedrijf en hun visie te delen met het aanwezige publiek.

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by