Nominaties voor Business Event gemeente Veenendaal bekend

Magazines | Vallei Business nr 5 2015

De jury, onder leiding van notaris Arnaud Wilod Versprille, heeft de genomineerden voor het Business Event gemeente Veenendaal bekend gemaakt.

De voordrachtcommissie heeft in de afgelopen maanden kandidaten aangedragen vanuit hun brede netwerk. De jury heeft uit deze selectie 3 kandidaten per categorie genomineerd:

Jonge Onderneming van het Jaar

- ASB BV - Coen Lagerwey

- Inner Stance - Albert Elsenaar en Tommy Kruizinga

- Saving Support - Frank van Ginkel en Jochem van Hardeveld

MKB en Detailhandel

- ISO Groep - Kees Thoutenhoofd en Jaap van der Zouwen

- Jumbo Huibers- Kees Huibers

- De Schatkids - Ino Diepeveen en Eric Achterberg

Grootzakelijk

- DPD VEENENDAAL - Robert van Straaten en Evert van den Bosch van Drie

- JBTech Veenendaal B.V. - Johan van Eck en Barend Schuurman

- Lantor - Daan Koppen

Samen met de overige juryleden: Paul Roorda, Gert de Fluiter, Nel van Vessem en Frans Pas, staat juryvoorzitter Arnaud Wilod Versprille voor de taak om uit deze genomineerden de uiteindelijke winnaar per categorie uit te kiezen.

Willem Gunneman

Maandag 30 november a.s. vindt het Business Event gemeente Veenendaal plaats in de Basiliek. De presentatie is in handen van sneldichter en theatermaker Willem Gunneman, onder muzikale begeleiding van pianovirtuoos Jan Vayne. Tijdens het officiële programma, dat om 20.00 uur begint, worden de winnaars bekend gemaakt in de drie verschillende categorieën en wordt de winnaar van de jaarlijkse ICT award bekend gemaakt. Na het officiële programma, wat rond 21.30 uur is afgelopen, is er gelegenheid om te netwerken. Dit informele programma staat geheel in het teken van het onderhouden, opfrissen en leggen van zakelijke contacten.

Kaartverkoop

Wilt u dit netwerkplatform niet missen? Bestel dan uw kaarten via de website van de organisatie: www.businesseventveenendaal.nl.

Het Business Event gemeente Veenendaal wordt breed ondersteund door hoofdsponsor de Rabobank, Official Partner AM, business-partners en de BKV.

Op de hoogte blijven?

Alle ontwikkelingen van het Business Event kunt u volgen via onze social media.

Op Facebook kunt u ons vinden op

www.facebook.com/businesseventveenendaal. Like de pagina en blijf zo op de hoogte van het laatste nieuws.

Ook op Twitter is Network Business Events actief. Volg snel het account @NBEnu voor de laatste informatie en twitter mee over het Business Event gemeente Veenendaal met de hashtag #BEV15

Nominaties voor Business Event gemeente Veenendaal bekend

NBE

bedrijfswagentestdag

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by