B&M bestaat 20 jaar!

Magazines | Vallei Business nr 2 2016

B&M bestaat 20 jaar. Wat op 1 maart 1996 begon als koeriersbedrijf is nu uitgegroeid tot allround logistieke dienstverlener. Alle soorten transport zijn mogelijk, of dit nu een spoedzending is of een pallet die wat minder haast heeft, gekoeld of ongekoeld, groot of klein. Voor elk transport heeft B&M de juiste vervoersoplossing.

Heeft het spoed of minder haast, B&M vervoert uw zendingen, groot of klein, met uiterste precisie en zorg. Op elke logistieke vraag heeft B&M een passend antwoord.

Full-service

Oprichters Wim en Diana Beukhof: “Voor onze klanten is het van belang dat wij een full-service en flexibele logistieke onderneming zijn en dat onze klanten voor al hun zendingen één aanspreekpunt hebben. Onze professionele medewerkers vervoeren alle mogelijke producten, van een krop sla tot een oplegger met 30 pallets medicijnen. Spoedzendingen halen wij op en brengen wij direct naar de ontvanger. Zendingen met wat minder haast vervoeren wij in onze eigen lijndienst en worden binnen één of een aantal dagen bezorgd. De klant heeft hierbij als voordeel hoogwaardige service en ook nog een aantrekkelijke prijs.”

Milieu

B&M denkt ook aan het milieu door het gebruik van wagens op groengas en houdt nauwlettend de ontwikkelingen in de gaten op het gebied van milieuvriendelijke brandstoffen. Ook is men gesprekspartner van gemeente, provincie en branchegerelateerde organisaties om mede te zorgen voor een gezonde en concurrerende sector.

Naast het vervoer installeert B&M ook ICT- of audioapparatuur op beurzen en evenementen in binnen- en buitenland. Verder is er een 24-uurs storingsdienst voor het vervangen van kassa- en pinsystemen bij diverse retailers.

In het goed beveiligde warehouse kunnen tot 2.500 pallets voor korte of langere tijd worden opgeslagen. Kortom, bij B&M brede service onder één dak! n

B&M

Kryptonstraat 6 - 6718 WR EDE

T 0318-641334 - F 0318-640424

M info@bmkoeriers.nl

www.bmkoeriers.nl

B&M bestaat 20 jaar!

logistiek

delen:

Vallei Business nr 2 2016

Lees volledige uitgave online
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by