System Care: Gebruikersgemak door standaard software

Magazines | Vallei Business nr 2 2016

System Care ICT DYN

Gebruikersgemak door

standaard software

System Care ICT DYN levert als softwarespecialist standaardoplossingen op het gebied van automatisering. Het toonaangevende bedrijf uit Veenendaal biedt met Dynamics NAV, Dynamics CRM van Microsoft en Office 365 betaalbare pakketten die bovendien zeer gebruikersvriendelijk zijn. Naast inrichting en implementatie verzorgt het bedrijf ook consultancy, projectmanagement en training.

De standaardoplossingen van System Care ICT DYN garanderen een optimale inrichting van alle bedrijfsprocessen tegen beheersbare kosten. Volledige integratie van in- en verkoop, productie, voorraadbeheer, financiële administratie en klantrelatiebeheer zorgt ervoor dat efficiënt gewerkt kan worden. Eventuele uitbreidingen kunnen eenvoudig en gefaseerd worden uitgevoerd, legt directeur Bert Bouman uit. “Onze keuze voor standaardpakketten was een zeer bewuste beslissing. Uniformiteit en gebruikersgemak bieden veel voordelen, waardoor bedrijfsprocessen soepel verlopen.” Ook wordt vanuit ‘Cloud’ gewerkt. “Klanten kunnen hierdoor technisch altijd goed worden geholpen; bovendien kunnen zij op elke plek en op elk gewenst tijdstip de software gebruiken.” Inmiddels werkt de softwarespecialist met ruim dertig bedrijven samen, waardoor continuïteit van projecten gewaarborgd is.

Maatschappelijk betrokken

System Care ICT DYN heeft vanaf de start in 1999 ingezet op maatschappelijk verantwoord ondernemen. Bert Bouman: “We ondersteunen de Voedselbank Veenendaal en kerkelijke projecten. We denken graag met de klant mee om te zorgen dat automatisering niet alleen geld kost, maar ook oplevert. Als bedrijfsprocessen optimaal op elkaar zijn afgestemd, wordt de efficiency in elke fase van de keten vergroot. ” Na implementatie krijgen toekomstige gebruikers ondersteuning en/of trainingen op locatie, verzorgd door System Care ICT DYN. “Goede service en persoonlijke aandacht zorgen voor een duurzame relatie met de klant. En tevreden gebruikers zorgen altijd voor de beste reclame.”

Bomecon Construction & Verhuur B.V.

Specialist in maatwerkoplossingen

en hijstechniek.

Slim, veilig en beter presteren

Edisonstraat 21a - 3861 NE Nijkerk (GLD) - info@bomecon.nl

www.bomecon.nl

delen:

Vallei Business nr 2 2016

Lees volledige uitgave online
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by