Vonk 360: High end businesslocatie gevestigd aan de A12

Magazines | Vallei Business nr 2 2016

Op 20 juni 2016 vindt de opening plaats van Vonk 360. Het is een van de duurzaamste en meest innovatieve kantoorpanden van de regio. Pal gelegen aan de A12, is er keuze uit flexplekken voor start-ups, deelkantoren of zelfs een hele vloer voor een dynamische onderneming. De kantoor- en meetingruimten zijn ook projectmatig of voor bijvoorbeeld een evenement per dag te huren. 

Innovatief & circulair

Mignon van Holten, Chief Operating Officer van de firma Gito Beheer B.V. is verantwoordelijk voor de transitie van het pand, de verhuur en het beheer. Zij toont vol trots het splinternieuwe gebouw en vertelt: “Dit unieke kantorencomplex loopt voorop op het gebied van circulaire economie en is voorzien van de nieuwste technieken. Denk daarbij aan bijvoorbeeld: energieopslag in de heipalen, koelplafonds, automatische verwarming, verlichting en zonwering. Binnenkort wordt de duurzame façade aan de buitenzijde bevestigd, dat voorzien is van zonnepanelen en luchtzuiveringselementen.”

Smart Working

“Vonk 360 is een vestigingsplaats voor ambitieuze bedrijven die vooroplopen op het gebied van innovatie en waarde hechten aan duurzaamheid. Het interieur van Vonk 360 is splinternieuw en in alle ruimten is volop daglicht. De modernste technieken zijn toegepast in de vergaderruimten, denk bijvoorbeeld aan interactieve smart presentatieschermen. Bovendien zal niemand minder dan food designer Christian Weij, de business-lounge gaan exploiteren”, vertelt Van Holten enthousiast. “Christian serveert zowel ontbijt voor een goede kick start van de dag als healthy lunches. Natuurlijk is er de hele dag state of the art coffee. Daarnaast is iedere etage voorzien van high-end bonen koffiemachines van JEDE koffie”, aldus Van Holten.

Opening event met masterclasses 

“Vanaf 20 juni 2016 gaan we, na de ingrijpende verbouwing, daadwerkelijk open en presenteren we ons pand een week lang met masterclasses op het gebied van innovatie & circulaire economie, smart working, ICT & food. Iedere ondernemer uit de regio is hier van harte welkom en kan zich inschrijven via onze site”, zegt Van Holten. n

Kijk voor meer informatie op: www.vonk360.nl

Traverse 3 - 3905 NL Veenendaal

085 303 59 49 - Info@vonk360.nl

Nieuw in Veenendaal

Vonk 360: high end businesslocatie gevestigd aan de A12

kantoren

Food designer Christian Weij gaat de businesslounge van

Vonk 360 exploiteren.

“Vonk 360 is een vestigingsplaats voor ambitieuze bedrijven

die vooroplopen op

het gebied van

innovatie”, aldus

Mignon van Holten.

zakenautotestdag

delen:

Vallei Business nr 2 2016

Lees volledige uitgave online
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by