Business Ontmoet Business Midden Nederland

Magazines | Vallei Business nummer 5 2016

Business Ontmoet Business

Presentatie scheidsrechter Ed Janssen tijdens BOB Midden Nederland

Graag nodigen we u uit voor de volgende Business Ontmoet Business (BOB) bijeenkomst. Op woensdag 21 december zijn leden en geïnteresseerden van harte welkom bij Landgoed Zonheuvel in Doorn (in het Maarten Maartenshuis), waar zij zich kunnen laten inspireren door de presentatie van Ed Janssen. Hij is scheidsrechter voor de KNVB in de Eredivisie, maar werkte ook bij een bank en als taxichauffeur. Inspiratie genoeg dus voor de ondernemers die aansluiten bij deze netwerkavond.

 

Wat mag u van deze bijeenkomst verwachten? Uiteraard een welkomstdrankje, een diner en natuurlijk de uitgebreide gelegenheid om te netwerken.

 

Programma

17.30 - Ontvangst met welkomstdrankje en hapje

18.00 - Welkomstwoord

18.10 - Presentatie Ed Janssen

18.45 - Aanvang diner en gelegenheid tot netwerken

21.00 - Einde bijeenkomst 

Tip

Heeft u nog leuke goodies om de deelnemers cadeau te doen? Stuur deze dan vóór woensdag 16 december a.s.  naar Marie-Louise van Heeckeren, Kerkenbos 12-24A, 6546 BE Nijmegen.

Tot ziens op 21 december bij Landgoed Zonheuvel!

Aanmelden

Business Ontmoet Business-leden van Midden Nederland  Business mogen zichzelf kosteloos inschrijven via bobmiddennederland.nl. Bent u geen lid en nog nooit bij een bijeenkomst van Business Ontmoet Business geweest? Meld uzelf dan aan voor deze bijeenkomst om de sfeer te komen proeven. Dit kan door een mail met uw NAW-gegevens te sturen naar bob-borrel@vanmunstermedia.nl. Eenmalige deelname kost u ? 25,-. Indien u besluit om BOB-lid te worden, dan wordt dit bedrag verrekend met het lidmaatschapsbedrag. Aanmelden voor een lidmaatschap kan via bob-borrel@vanmunstermedia.nl

en kost ? 250,- per jaar (6 netwerkbijeenkomsten, altijd inclusief diner en welkomstdrankje).  

Alle foto's en filmpjes van de BOB-borrels zijn

te bekijken op www.bobmiddennederland.nl.

Gebruikt u een smartphone om de site te bekijken,

dan krijgt u bij het bezoeken van de

website direct de melding met de vraag of u

van de mobiele website gebruik wilt maken.

Onderdeel van het bedrijfsplan van mijn bedrijf waarop ik afstudeerde in 2003 en gelouterd werd met de Young Business Award was een volledige integratie van het nieuwe werken. Toen natuurlijk hypermodern en onwennig voor anderen. Ik kan me nog herinneren een interview te hebben gegeven waarin gevraagd werd wat voor kleding je aandoet als je vanuit huis werkt. Kan me niet voorstellen dat iemand die vraag vandaag de dag nog zou stellen. Maar goed dat geldt ook voor het online zoeken naar kandidaten, menig HR manager vond dat in 2003 maar vreemd, dat er mensen waren die een profiel op internet achterlieten. LinkedIn en 'Het Nieuwe Werken' waren begrippen die niemand nog kende.

Geen kantoor, althans niet 1 waar we met zijn allen kunnen werken, en zoveel mogelijk digitaal. In beginsel dacht ik alleen te kunnen sturen op eindresultaten maar door een geavanceerd systeem dat wij gebruiken waar al onze bedrijfsprocessen gekoppeld zijn, is er voldoende gelegenheid om tussendoor te kunnen sturen. Maar eigenlijk is dat niet nodig, het team corrigeert elkaar wanneer informatie ontbreekt omdat anders het proces vastloopt. En dus is ons systeem een zelfregulerend systeem geworden.

Het momentje bij de koffieautomaat hebben wij dus nooit gehad. Maar daarvoor in de plaats hebben we wel skype de hele dag open staan in de chatfunctie, hebben we iedere maandag een skype overleg en spreken we regelmatig met elkaar af om echt even om de tafel te zitten en de belangrijkste punten te bespreken. Want fysiek elkaar zien is wel heel belangrijk, maar is geen vereiste om een goed functionerende organisatie te hebben.

Het scheelt ontzettend veel qua kosten, kosten van de IT-structuur zijn veel minder dan een fysiek kantoor. En het grootste voordeel, ik heb de beschikking over uitstekende recruiters die een unieke kans hebben aangegrepen om zorg (in welke vorm dan ook) te combineren met een prachtige flexibele baan. Al zouden ze 's nachts op internet de kandidaten zoeken, zo lang ze maar op een normaal tijdstip gebeld worden maakt het voor niemand enig verschil.

En toch?soms heb ik nog een romantisch beeld in mijn hoofd van een mooie villa met een prachtige vergaderzaal voor die momenten dat we wel bij elkaar zitten? maar of mijn opdrachtgevers bereid zijn daarvoor te betalen?. n

delen:

Vallei Business nummer 5 2016

Lees volledige uitgave online
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by