Crown Slim Werken: Flexibele huisvesting in FoodValley regio

Magazines | Vallei Business nummer 5 2016

U zoekt kantoorruimte en wilt snel operationeel zijn? Maar u wilt niet vastzitten aan langjarige huurcontracten met allerlei bindende voorwaarden en grote investeringen? Crown Slim Huren biedt een alternatief met representatieve 'ready to use' kantoorruimtes op goede plekken in de FoodValley regio.

In een tijd waarin veel organisaties op de kleintjes letten en kritischer dan ooit naar hun huisvestingskosten kijken, heeft Crown Slim Huren al jarenlang het antwoord. "Onze huurders maken naar behoefte gebruik van onze faciliteiten", licht eigenaar Mark Teerling toe. "De huisvesting moet zich als het ware aanpassen aan de onderneming, waarbij je alleen datgene betaalt wat je ook daadwerkelijk gebruikt. Ook kan er snel geschakeld worden wanneer de onderneming plotseling groeit of juist krimpt."

Corebusiness

Geen tijd verspillen aan het regelen van allerlei randzaken, maar snel aan de slag kunnen. Dat is volgens Teerling in het kort waar het op neerkomt. "Wij verhuren all-inclusive kantoorruimtes voor bedrijven vanaf 1 tot en met 25 medewerkers. Dat wil zeggen dat de ruimtes gestoffeerd en gemeubileerd zijn. Maar ook glasvezel internet, koffie en thee, parkeren voor de deur en de servicekosten zijn inbegrepen. Je hoeft geen hoge investeringen te doen en wij nemen veel werk uit handen, waardoor de ondernemer zich kan richten op zijn corebusiness."

Vergaderruimte

Crown Slim Huren geeft met het concept Crown Slim Werken tevens toegang tot vijftig flexibele kantoorlocaties in Nederland. Hier vind je een representatieve werkplek, spreekkamer of vergader- of trainingsruimte en wordt onder andere ingespeeld op de trend dat mensen steeds meer tijd- en plaatsonafhankelijk gaan werken. "Deze locaties zijn goed bereikbaar en bieden voldoende parkeergelegenheid. Naast de ruimte die er gehuurd wordt, zijn koffie, thee, internet en parkeren hier ook weer inbegrepen. Tevens zijn er beamers, flipovers en laptops beschikbaar. Reserveren kan op onze website via een reserveringssysteem."

Reuring

Volgens Teerling biedt flexibele verhuur een oplossing voor veel leegstaande panden. "Een leegstaand pand verhuurt lastig. Wat wij vaak zien is dat er reuring ontstaat in een pand wanneer er weer mensen intrekken. Hierdoor worden ruimtes die nog over zijn in het pand veel eerder verhuurd."

Door als eigenaar van een pand Crown Slim Huren in te schakelen, wordt de afstand tussen de eigenaar en de huurders verkleind. "Wij zijn het directe aanspreekpunt voor de huurders. Wij zorgen ervoor dat we contact houden met de huurders, maken af en toe een praatje met ze en mochten er calamiteiten zijn, dan zorgen wij ervoor dat deze snel opgelost worden. Bij ons is het absoluut niet zo dat wanneer je eenmaal je contract hebt getekend, je ons nooit meer ziet. Wij blijven betrokken bij onze huurders." n

Crown Slim Huren

Landjuweel 10 - 3905 PG Veenendaal

T. 085-4010270 - info@crownslimhuren.nl

www.crownslimhuren.nl

Crown Slim Huren

Flexibele huisvesting

in FoodValley regio

Special Bedrijfshuisvesting - Makelaardij

Bent u eigenaar van een kantoorpand en er is sprake van leegstand? Graag komen wij met u in contact. De kans is groot dat wij met onze manier van werken een oplossing kunnen bieden.

"Onze huurders maken naar behoefte gebruik van onze faciliteiten", licht eigenaar Mark Teerling toe.

delen:

Vallei Business nummer 5 2016

Lees volledige uitgave online
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by