Fortune Coffee: Genieten van (h)eerlijke koffie op het werk

Magazines | Vallei Business nummer 5 2016

Genieten van

(h)eerlijke koffie

op het werk, dat is Fortune!

Je dag begint; je gaat in overleg; het is pauze; het is tijd om die middagdip te overwinnen. Koffie is er bij en kleurt je dag. Je ruikt het, je proeft het. En met onze eigen duurzame Passio koffieautomaten maken wij de koffiebeleving nog kleurrijker!

Waar je ook komt, overal is het "Eerst koffie!". Daarmee starten we de dag, leren we elkaar kennen en ontstaan relaties. Koffie verbindt ons tijdens vergaderingen, een samenwerking of een kennismaking.

Totaalassortiment

Fortune is dé specialist in koffie op het werk. Wij leveren koffie, thee en andere warme dranken aan bedrijven en organisaties door heel Nederland. Met een totaalassortiment en uitsluitend topkwaliteit stemmen wij de automaten en ingrediënten helemaal af op jouw situatie. Want van koffie moet je genieten!

Dankzij ons grote assortiment kun je als ondernemer de juiste keuze maken die aansluit bij de wensen van je medewerkers en bezoekers. Want koffie is niet alleen een teken van gastvrijheid, maar ook een visitekaartje van je bedrijf. Je laat zien dat je je medewerkers of bezoekers waardeert, door hen een goede kop koffie aan te bieden. En om bij die keuze te helpen zetten we eventueel een automaat op proef neer, net zolang tot de juiste koffiesoort is gevonden.

Persoonlijke relatie

Een persoonlijke relatie vinden wij minstens zo belangrijk als goede koffie. Natuurlijk altijd met een glimlach. Mensen verbinden en organisaties helpen groeien, dat is onze missie. En koffie helpt daarbij. Heldere afspraken en eerlijk advies is voor ons de normaalste gang van zaken. En onze afspraken komen wij altijd na, ons woord is immers ons woord en daar mag je ons aan houden.

Je koffieleverancier altijd bij jou in de buurt

Fortune is een landelijk werkende franchiseorganisatie met 28 regionale vestigingen. Onze adviseurs zijn allen zelfstandig ondernemer en verantwoordelijk voor het gehele traject van advies, installatie, service en onderhoud aan de koffieautomaten en periodieke levering van ingrediënten. Zo garanderen wij de persoonlijke betrokkenheid bij onze klanten en kunnen we snelle service verlenen. Omdat wij landelijk werken is er altijd een koffieleverancier dicht bij jou in de buurt. Dat is onze kracht!

Eén contactpersoon, voor alles

Bij ons heb je niet te maken met verschillende mensen, onpersoonlijke callcentra en afspraken die we niet na kunnen komen. Wat er ook is, je belt jouw eigen koffieleverancier. Voor vragen, service, onderhoud, leveringen en bij storingen. Hij kent jou, jouw bedrijf, jouw voorkeuren en weet welke automaat bij jou staat. Hij weet wat hij jou kan beloven en dat komt hij dan ook na. Supersnelle en betrouwbare service dus zodat jij altijd koffie kunt aanbieden.

De Passio koffieautomaat

De Passio is een duurzame koffieautomaat die gezien mag worden. Volledig in eigen beheer ontwikkeld met speciale aandacht voor kwaliteit van de onderdelen, het gebruiksgemak, het onderhoudsgemak, de keuzemogelijkheden en energiebesparende elementen. Kies voor één van onze vrolijke uitvoeringen of kleuren. Of lever een eigen ontwerp aan, voorzien van jouw bedrijfslogo. Daarmee krijgt de meest bezochte plek in je bedrijf een persoonlijk tintje. Zie je 'm al staan?

Verantwoord ondernemen

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) is bij Fortune Coffee geen loze belofte. Het is een fundamentele basis in alles wat we doen, het zit in ons ondernemers-dna zeg maar. Wij vinden het namelijk heel belangrijk dat je kunt genieten van een goede kop koffie. Maar daarvoor moet je ook zeker weten dat het goed zit; dat die kop koffie eerlijk tot stand is gekomen zonder onnodige belasting van het milieu of uitbuiting van anderen. En om dat te garanderen ondernemen we maatschappelijk verantwoord, op verschillende manieren.

Een groot deel van onze ingrediënten is daarom Fairtrade, Rainforest Alliance of UTZ gecertificeerd en de verpakkingen zijn, waar mogelijk aluminium vrij en vervangen door synthetische materialen. Onze Passio koffieautomaten worden geassembleerd op zonne-energie en we werken actief aan productrecycling. Daarnaast heeft het werken met kleine regio's een positief effect op het beperken van de vervoersbewegingen en belasten we het milieu niet onnodig met lange autoritten.

Sinds 2010 is Fortune hoofdsponsor van het koffieproject van Uganda Child Care Foundation (UCCF). Tweehonderd gezinnen in de door Aids getrokken provincie Rakai in het zuiden van Oeganda worden met dit project geholpen om weer in hun eigen levensonderhoud te kunnen voorzien. Ieder gezin heeft 300 koffieplanten ontvangen en krijgt een opleiding en begeleiding om de planten te telen. De afzet van de koffie wordt gegarandeerd door Uganda Coffee Development Autority (UCDA).

Waar wacht je nog op?

Tijd voor een kopje koffie? Ook in jouw regio kun je terecht voor onze koffie. Neem gerust contact met ons op of vraag nu meteen om een persoonlijk advies. Of heb je liever meteen een gratis proefplaatsing? Bert-Jan, Job of Jan kunnen je alles vertellen over onze (h)eerlijke koffie! En natuurlijk vind je meer informatie op fortune.nl. n

Bert-Jan Roelofs

Fortune Coffee regio Amersfoort

amersfoort@fortune.nl - 06 ? 10 90 75 08

Job van Vliet

Fortune Coffee regio Veluwe

veluwe@fortune.nl - 06 ? 20 12 31 79

Jan Veenbrink

Fortune Coffee regio Wageningen

wageningen@fortune.nl - 06 ? 20 45 18 41

Special Bedrijfshuisvesting - Koffie

"De Passio is een duurzame koffieautomaat die gezien mag worden. Daarmee krijgt de meest bezochte plek in je bedrijf een persoonlijk tintje.

Zie je 'm al staan?"

Wil je onze koffie eens proberen? En weten welke mogelijkheden wij jou kunnen bieden? Neem dan eens een kijkje in onze showroom in Veenendaal of Zoetermeer. Hier kun je de verschillende koffieautomaten naast elkaar bekijken en uitproberen.

delen:

Vallei Business nummer 5 2016

Lees volledige uitgave online
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by