Dinner in the Sky: Culinair genieten op grote hoogte

Magazines | Vallei Business nummer 3 2017

Dinner in the Sky Ede brengt 17.000 euro op voor Free a Girl

Culinair genieten op grote hoogte

Het weer was de gasten goed gezind, met weinig wind en een aangename temperatuur werd er genoten van de uitgebalanceerde wijn-spijs combinaties en van het magnifieke uitzicht over de regio. Eenmaal weer met beide voeten op de grond was het evenement nog niet ten einde. Hier vond het Ground Event plaats, waar zo'n 350 ondernemers uit de regio op waren afgekomen om te netwerken, maar ook om een optreden van Thomas Berge te zien.

JCI Ede

De organisatie van de avond was in handen van JCI Ede, een businessclub voor ondernemers en young professionals tot en met veertig jaar. De leden zijn zeer betrokken bij hun omgeving en zetten zich daarom in voor diverse maatschappelijke doelen. Deze keer was gekozen voor Stichting Free a Girl, die zich wereldwijd inzet om jonge meisjes uit de gedwongen prostitutie te halen en een waardevolle toekomst te geven.

Voorzitter Rutger Wetsteijn overhandigde een cheque van maar liefst 17.000 euro aan de stichting. Met de opbrengst van Dinner in the Sky Ede ondersteunt Stichting Free a Girl een bevrijdingsteam in de Indiase stad Mysore. Een prachtige bekroning op dit onvergetelijke evenement.

Dineren voor echte durfals; dat is Dinner in the Sky. Zo ondervond Vallei Business op 29 juni bij de Mauritskazerne in Ede. Twaalf keer vertrok een uitverkochte tafel met 22 stoelen aan een kraan naar 50 meter hoogte voor een diner van sterrensouschef Chris Blom (The Jane Antwerpen). Sommige gasten hielden zich angstvallig vast aan de tafel, maar eenmaal gewend was het genieten. De opbrengst, 17.000 euro, ging naar Free a Girl.

Fotografie: Casper Corver Fotostudio Arjan van Bruggen

Lid worden van JCI Ede?

Wil jij lid worden van JCI Ede en/of meer informatie ontvangen, stuur dan een e-mail naar contact@jciede.nl.

Website: www.jci-ede.nl

Naast Chris Blom verleenden het Oude Politiebureau, Restaurant Vendel, Music Factory, Meisjes van de Wijn, Smit & Dorlas hun medewerking aan het evenement.

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by