Topvolleybal in nieuwe topsporthal Ede

Magazines | Vallei business nummer 4 2017

Ambities

Hoewel het nieuwe seizoen pas in oktober start, blikt Monique Becks al even vooruit: "De ambitie is om de komende jaren in de top van de eredivisie mee te spelen. Daarom hebben we voor het komende seizoen een mooi team met talentvolle spelers samengesteld. We kunnen rekenen op zes nieuwe spelers, waarvan er één ook actief is in Jong Oranje. Stuk voor stuk jonge, talentvolle mensen die zich vol enthousiasme inzetten om als team de beste prestatie neer te zetten."

Maatschappelijk betrokken

Bij Vallei Volleybal Prins ligt het accent op opleiding en talentontwikkeling. Dit is een bewuste keuze volgens Becks: "Als team willen we onze maatschappelijke rol in de Valleiregio actief invullen door talentontwikkeling in de volle breedte van de sport te stimuleren. Concreet betekent dit dat we onze kennis en ervaring op het gebied van talentontwikkeling delen met volleybalverenigingen in de regio. Zo ondersteunen wij bijvoorbeeld de trainers met clinics en bijscholingen. Daarnaast promoten wij in samenwerking met de onderwijsinstellingen op de kenniscampus een sportieve, gezonde leefstijl onder jongeren."

Groeiend businessnetwerk

Vallei Volleybal Prins was afgelopen seizoen niet alleen op sportief gebied succesvol, ook de businessclub van de eredivisionist groeide. Becks: "We zijn blij dat ondernemers uit de Valleiregio topsport een warm hart toedragen. De afgelopen vier maanden mochten we bijvoorbeeld vijf nieuwe sponsoren verwelkomen. Kortom: het businessnetwerk van VVP groeit en bruist."

Wilt u ook een bijdrage leveren aan topsport in de Valleiregio? Neem contact op met monique@topvolleybalvalleiregio.nl.

Topvolleybal in nieuwe topsporthal Ede

Vlak voor de zomer was het feest: de bouw van de unieke topsporthal in Ede is begonnen. Wethouder Johan Weijland gaf samen met Toine Schinkel van ROC A12/COG en Roland ter Hoeven van Sportservice Ede het officiële startsein. Vanaf medio 2018 kunnen ruim 1.200 toeschouwers in deze nieuwe topsporthal onder andere genieten van de topsportwedstrijden

van Vallei Volleybal Prins. De heren van Vallei Volleybal Prins speelden, vooruitlopend op de bouw van de topsporthal,

het afgelopen seizoen voor het eerst vanuit Ede. Monique Becks, voorzitter van het bestuur van Vallei Volleybal Prins: "Het is uniek dat we in Ede een volleybalteam hebben dat presteert op het hoogste niveau. Dit jonge talententeam sloot het afgelopen seizoen af met een hele nette zesde plaats. Een goede prestatie voor een team met potentie!"

Vanaf medio 2018 kunnen ruim 1.200 toeschouwers in de nieuwe

topsporthal genieten van de topsportwedstrijden.

Vallei business nummer 4 2017

Lees volledige uitgave online