Drie betrouwbare merken passen perfect bij Autobedrijf Braber

Magazines | Vallei business nummer 4 2017

Drie betrouwbare merken passen perfect bij Autobedrijf Braber Kwaliteit overwint altijd

Niet iedereen weet het, maar door de snelle evolutie van de technologie blijkt een betrouwbare auto niet zo vanzelfsprekend als velen tegenwoordig denken. Tot de positieve uitzonderingen behoren Mazda, Mitsubishi en Kia. Die treffen we onder één dak aan bij Autobedrijf Braber in Ede en de bijbehorende service bevindt zich op een gelijkwaardig hoog niveau.

Tekst/fotografie: Aart van der Haagen

Binnen de hevige concurrentiestrijd van vandaag de dag laten sommige autofabrikanten nog wel eens een steekje vallen, iets dat je bij de betere Aziatische merken niet snel zult tegenkomen. Mazda en Mitsubishi getuigen van de typisch Japanse, sterke moraal om de eindgebruiker een volmaakt product te leveren en Kia timmert zo mogelijk met nog meer ambitie aan de weg, wat wel blijkt uit de unieke garantietermijn van zeven jaar. Daarnaast serveert deze Zuid-Koreaanse fabrikant de consumenten een inmiddels zeer omvangrijk programma aantrekkelijke, op de Europese smaak georiënteerde modellen die op het gebied van uitrusting, comfort, rijeigenschappen, prestaties en veiligheid onbetwist een A-status genieten. Dat geldt evenzeer voor de producten van de twee Japanse merken. Mitsubishi zet vol in op crossovers en maakte de laatste jaren naam met plug-in hybridetechniek, Mazda profileert zich met innovatieve SkyActiv-aandrijving en een reeks markante modellen, waarvan we er een mochten testen voor deze uitgave van Vallei Business. "Drie kwaliteitsmerken onder één dak, dat zie je niet vaak in de autobranche," meent Marcel Willemsen, verkoper bij Autobedrijf Braber. "Door de uiteenlopende modelreeksen vullen ze elkaar perfect aan en moet het wel gek lopen, wil een klant hier niet kunnen slagen." Gemiddeld 200 à 250 occasions completeren het aanbod.

Dealer om de hoek

Autobedrijf Braber, tevens service-agent van Fiat Professional (bedrijfswagens), kiest heel bewust voor automerken waar het voor de volle honderd procent achter staan. "We kunnen onze dienstverlening nog zo goed op orde hebben, een onmisbare schakel in klanttevredenheid is een goed product dat niet steeds tussentijds reparaties behoeft," licht Willemsen toe. Braber viert in 2017 zijn vijftigjarig jubileum en bereikte dankzij een hardwerkend en loyaal team met weinig verloop stap voor stap zijn huidige omvang, met een fraaie en zeer royale zichtlocatie op bedrijvenpark Frankeneng in Ede. Het blijft trouw aan zijn oorsprong als familiebedrijf, waar steeds meer andere dealers onder grote conglomeraten vallen. "We komen uit de regio, we zijn lokaal betrokken via de sponsoring van activiteiten en sportverenigingen, we kennen de mensen en zij ons, we houden vast aan persoonlijke service en we verliezen nooit ons kwaliteitsstreven uit het oog, passend bij de producten die we verkopen. Het gevoel van 'de dealer om de hoek' moet blijven, hoe professioneel we onze processen en dienstverlening ook ingericht hebben."

www.autobraber.nl

"We kunnen onze dienstverlening nog zo goed op orde hebben, een onmisbare schakel in klanttevredenheid is

een goed product dat niet steeds tussentijds reparaties behoeft," licht Marcel Willemsen toe.

Vallei business nummer 4 2017

Lees volledige uitgave online