3B Bedrijfswageninrichting biedt maatwerk

Magazines | Vallei business nummer 4 2017

Een vakkundig team gespecialiseerd in het inrichten van bedrijfswagens staat dagelijks klaar om verder te gaan waar andere bedrijven stoppen. "De veelzijdige werkervaring binnen verschillende branches, maakt 3B Bedrijfswageninrichting bij uitstek geschikt om de wensen en eisen van de klant te inventariseren, en om oplossingen aan te dragen wanneer het gaat om het verbeteren van de inrichting van uw voertuig", aldus Van den Broek. "Elke auto is anders. Wij bieden maatwerk. Een monteur of loodgieter vraagt namelijk om een heel ander interieur dan een opticien."

In zijn werk komt Van den Broek regelmatig bijzondere projecten tegen. "Zo hebben wij onlangs voor een opticien een soort mobiele winkel met hetzelfde interieur als in de winkel gemaakt en compleet self supported. Hierdoor hebben de mensen die in de bus plaatsnemen het gevoel alsof ze in de winkel zijn."

Visitekaartje

Volgens Van den Broek biedt een goed ingerichte bedrijfswagen diverse voordelen. "Allereerst is je wagen je visitekaartje. Wanneer je met een bus vol rommel bij de klant voor komt rijden, krijgen mensen toch een bepaald beeld van je. Een opgeruimde bedrijfswagen is goede reclame. Daarnaast scheelt het je een hoop tijd doordat je efficiënter kunt werken. Al je materialen kun je ordenen, waardoor je minder tijd kwijt bent aan het zoeken naar je spullen. Ook biedt het een stukje veiligheid, aangezien bij onverwachts remmen niet alles door de auto schuift."

Combinaties

De meest bedrijfswageninrichtingen zijn van aluminium, staal of een mix hiervan. Een houten inrichting is ook een mogelijkheid om een bedrijfswagen te voorzien van een overzichtelijke indeling. "Er zijn vele combinaties mogelijk en is er altijd een bedrijfswageninrichting die 100 procent voldoet aan de eisen van de klant", vertelt Van den Broek. "Uiteraard wordt er veel aandacht besteed aan de vormgeving, veiligheid en ergonomie. Klanten kunnen echter ook kiezen voor Modul-System."

Modul-System, een van de meest toonaangevende leveranciers ter wereld voor modulaire bedrijfswageninrichtingen, is een goed alternatief volgens Van den Broek. "De modulaire breedte, diepte en hoogte garanderen een flexibel systeem dat bestaat uit opbergmogelijkheden met verschillende toepassingsgebieden", licht Van den Broek toe. ""De laden in een ladeblok kunnen bijvoorbeeld naar behoefte worden verplaatst of worden vervangen door een kastdeur. Opzetjukken zijn te gebruiken als poten en vierkante modules kunnen 90, 180 of 270 graden worden gedraaid in het systeem, wat ze bijzonder geschikt maakt voor inbouw bij een zijdeur. Bovendien wordt er bij het Modul-System gewerkt met lichtgewicht en duurzaam materiaal. Ook is de inrichting makkelijk over te zetten naar een andere bedrijfswagen."

Je kunt het zo gek niet bedenken of het team van 3B Bedrijfswageninrichting weet er wel een oplossing voor. "Zo kunnen wij ook zorgen voor elektra, ventilatie, omvormers, laadkleppen en dubbele vloeren met lades. Wij verzorgen eigenlijk alles wat met een bedrijfswagen te maken heeft. Sommige klanten hebben nooit goed beseft hoe belangrijk bijvoorbeeld een dakventilator is. Heb je een lasbedrijf, dan is het erg belangrijk dat het gas weg kan, wanneer je per ongeluk de gasfles open hebt laten staan. Wij willen de ondernemer van A tot Z ontzorgen. Zelfs de extra laadruimte beveiliging van je wagen kun je door ons laten regelen."

Dealers

Inmiddels kan 3B Bedrijfswageninrichting ook verschillende dealers uit de regio tot de vaste opdrachtgevers rekenen. "Ik denk dat zij 40 procent van ons klantenbestand vertegenwoordigen, maar inmiddels merk ik dat steeds meer klanten rechtstreeks naar ons bedrijf komen met hun bedrijfswagen. Dat mensen zelf bij de dealer aangeven hun bedrijfswagen door 3B Bedrijfswageninrichting te willen laten inrichten, is natuurlijk fantastisch."

Van den Broek die zelf ooit begon als carrosseriebouwer, beleeft nog iedere dag veel plezier aan zijn werk. "Geen een dag is hier hetzelfde, iedere wagen is anders. Het is leuk om veel mensen na een paar jaar weer terug te zien met een nieuwe bedrijfswagen. Nog iedere dag is het onze passie om onze opdrachtgevers dagelijks optimaal te laten werken door een slimme en efficiënte inrichting van hun bedrijfswagens."

www.3b-bedrijfswageninrichting.nl

3B Bedrijfswageninrichting biedt maatwerk Voor echte professionals

Wie iedere dag op de weg zit met zijn bedrijfswagen, weet hoe belangrijk de inrichting van deze mobiele werkplek is. John van den Broek van 3B Bedrijfswageninrichting uit Barneveld is al dertig jaar specialist in bedrijfswageninrichting en weet daardoor als geen ander dat efficiënt werken direct leidt tot kostenbesparing en dus meer winst.

'De veelzijdige werkervaring binnen verschillende branches, maakt 3B Bedrijfswageninrichting bij uitstek geschikt om de wensen en eisen van de klant te inventariseren'

'Een opgeruimde bedrijfswagen is goede reclame. Daarnaast scheelt het je een hoop tijd doordat je efficiënter kunt

werken'

'De modulaire breedte, diepte en hoogte garanderen een flexibel systeem dat bestaat uit opbergmogelijkheden met verschillende toepassingsgebieden'

Vallei business nummer 4 2017

Lees volledige uitgave online