Business-ontmoet-business

06-10-2016 10:48

Geslaagde BOB-bijeenkomst Midden Nederland

Op dinsdag 4 oktober kwamen BOB-leden en andere geinteresseerden samen bij Carlton President in Utrecht. Nadat iedereen werd welkom geheten door Rens Tanis, eigenaar van Netwerkgids Nederland, volgde een presentatie door Wim de Rooij en Henk Klein Gunnewiek. POMbetuwe zet zich in om organisaties als geheel of mensen binnen de organisatie te laten ‘mee ademen’ met toekomstige veranderingen. "Daarbij zijn de kernwoorden openheid, respect en integriteit van belang", aldus De Rooij. "Er wordt met name gekeken naar de vraag achter de vraag, en samen met de organisatie én de mensen aan de slag gegaan."

Vera de Haan van Carlton President Utrecht vertelde onder andere over de visie van het hotel, waarbij 'verbinden' centraal staat. Het hotel is een SEATSTOMEET locatie, wat uitstekend past bij de gedachte van het hotel 'Sharing is Caring'. "De bezoekers kunnen hun  kennis delen met de andere workspace boekers. Wij faciliteren met gratis parkeergelegenheid, wifi, koffie en thee", aldus De Haan enthousiast.

Na de presentatie werden de deelnemers uitgedaagd om mee te doen aan de netwerkactiviteit Meet 'n Eat, waarbij deelnemers elkaar vroegen naar onder andere hun favoriete keuken en hun favoriete gerecht. Het ijs werd hierdoor al snel gebroken, waardoor de deelnemers al gauw tot boeiende gesprekken kwamen. Ondertussen werden amuses geserveerd en kon genoten worden van een goed verzorgd buffet. 

Het team van Business Ontmoet Business Midden Nederland bedankt alle deelnemers voor hun aanwezigheid. Binnenkort wordt op deze website bekend gemaakt wanneer de volgende bijeenkomst zal plaatsvinden.
delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by