Nieuws

06-12-2018 14:55

Laat goed eten op je bord belanden in plaats van in de vuilnisbak. Simpel, met de Too Good To Go app.

Als bakker wil je niet met lege schappen zitten. Als restaurant weet je nooit hoeveel mensen er precies komen eten. Als supermarkt wil je een ruim assortiment beschikbaar hebben. Begrijpelijk, maar hierdoor wordt er iedere dag veel goed eten weggegooid. En dat is zonde!

Verrassend simpel
In januari 2018 is de Too Good To Go app in Nederland gestart. Het concept is simpel, zowel voor de ondernemer als voor de gebruikers. De gebruiker ziet op de kaart of in de lijst in de app welke locaties in zijn of haar buurt een ‘Magic Box’ aanbieden. Vervolgens bestelt en betaalt de gebruiker in de app en haalt hij of zij zelf de ‘Magic Box’ op bij de betreffende locatie. Wat er in zit, is afhankelijk van wat er die dag overblijft. Iedere bestelling is daarom een verrassing.  

Win-win-win-situatie
Voor ondernemers werkt het heel eenvoudig. Een account is zo aangemaakt en er zijn geen dagelijkse handelingen nodig. Daarbij heb je als ondernemer minder verspilling, meer winst én nieuwe klanten in je winkel. De Too Good To Go app zorgt voor een win-win-winsituatie voor de aangesloten partners, de klant én het milieu.

150.000 maaltijden gered
Too Good To Go werkt inmiddels met meer dan 800 partners samen in de app en er zijn meer dan 150.000 maaltijden gered.

Doe mee!