Nieuws

17-10-2019 12:10

Optimaal presteren: doe de vitaliteitscan van VitaalWerktBeter

Sta jij wel eens stil bij jouw verborgen kosten of gemiste omzet? De berichten liegen er niet om. Verzuimcijfers zijn nog nooit zo hoog geweest sinds 2004*. Burn-out en stress zijn steeds vaker de belangrijkste boosdoener. Kosten: minimaal 60.000 euro en gemiddeld 242 dagen die opgevangen moeten worden door een ander. En deze kosten zijn zichtbaar. Maar wat als jouw mensen minder presteren door (over-) vermoeidheid, stress en te weinig plezier in hun werk?

Waar valt winst te behalen?
Hoe zit dat eigenlijk in jouw organisatie? Hoe gemotiveerd, energiek en veerkrachtig zijn je mensen? Waar valt er bij jou winst te behalen? Wil je weten hoe het werkelijk zit met jouw team? Doe dan de Vitaliteitsscan op 25 oktober a.s. samen met andere ondernemers, managers en HR-managers. (er zijn nog enkele plekken vrij)

Wat neem je mee naar huis?
Tijdens de workshop (2,5 uur) maak jij jouw scan van je organisatie. Je krijgt in beeld waar je risico’s loopt en wat nodig is om optimaal te presteren met jouw mensen. Overzichtelijk en helder in beeld gebracht. Je gaat naar huis met nieuwe inzichten, handige en praktische tips en tools waar je direct iets mee kan. Voor wie? Iedereen die verantwoordelijk is voor de menselijke factor in zijn organisatie.

Aanmelden?
www.vitaalwerktbeter.nl/vscan

Praktische informatie
Locatie: VitaalWerktbeter® , Woerden
Datum:?25-10-2019 | 09:30 – 12:00 uur
Investering:?€?95,– incl. introducé

*Bron: CBS
delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by