Nieuws

17-01-2020 16:06

Relatiegeschenken waarom zijn ze zo handig?

Doormiddel van relatiegeschenken kan je subtiel reclame maken of gewoon voor iemand om diegene te bedanken. Je kan die aan je zakelijke relaties van jouw bedrijf geven om de relatie sterk te houden. Ben jij nog niet overtuigd over de voordelen van de geschenken? Lees dan meer erover in dit artikel.


Versterkt de relatie
Door een relatiegeschenk te geven versterk je de relatie met een bepaald persoon. Degene die het ontvangt krijgt namelijk een goed gevoel ervan en voelt zich vereerd, dat is altijd goed voor de relatie. Waarom zou je het geven? Je kan het geschenk geven gewoon als cadeautje maar ook omdat diegene te bedanken voor een aankoop dat hij/zij heeft gedaan bij jouw bedrijf. Zo stimuleer je ook een aankoop voor in de toekomst.


Het is voordelig
Om de relatiegeschenken aan te kunnen schaffen moet je natuurlijk daar geld in investeren. Je denkt natuurlijk dat kost veel geld maar de kosten van deze geschenken vallen vaak nog best mee. Dit komt vooral omdat je veel geschenken tegelijkertijd bestelt waardoor de kosten minder hoog uitvallen. Maak je op een andere manier reclame voor jouw bedrijf is dat vaak minder effectief en ook nog eens duurder. Je hebt dus met een relatiegeschenk een goedkopere promotie dat waarschijnlijk ook nog een effectiever is. Je kan ookpetten laten bedrukken, super effectief!


Het bereikt je doelgroep
Vaak worden reclamemiddelen zoals flyers, folders, visitekaartjes of brochures worden vaak gelijk weggegooid. Relatie geschenken daarentegen worden vaak echt gebruikt. Bijvoorbeeld een powerbank met het logo van jouw bedrijf, super handig! Jouw geschenk wordt dan echt gebruikt door jouw doelgroep. Er is van alles mogelijk in alle soorten en maten. Bijvoorbeeld een pen met logo dat is ook niet super door en het is dagelijks nodig. Bepaal het zelf hoeveel je er aan kwijt wil zijn het hoeft niet duur te zijn.

 
delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by