Nieuws

18-05-2020 16:06

Inschrijving Foodvalley Champions 2020 geopend

Bekendheid in binnen- en buitenland, erkenning door een onafhankelijke jury en een uitgebreid prijzenpakket. Na twaalf jaar de uitreiking van de Foodvalley Award, een van de meest prestigieuze agrifood innovatieprijzen van Nederland start Foodvalley NL met een nieuwe uitreiking. Dit najaar worden de drie meest innovatieve bedrijven op gebied van eiwittransitie, voeding en gezondheid en circulaire landbouw uitgeroepen tot de Foodvalley Champions 2020. Aanmelden of voordragen van een bedrijf is mogelijk tot 31 mei 2020.

De prijs
De Foodvalley Champions ontvangen:

  • een professionele promotiefilm van de innovatie

  • internationale profilering door Foodvalley NL bij relevante organisatie via evenementen, presentaties en publicaties met onder meer ruime redactionele aandacht via de communicatiekanalen van Foodvalley NL

  • de Foodvalley Champion 2020 onderscheiding

  • een eenjarig Foodvalley Membership met toegang tot het internationale Foodvalley innovatie en bedrijvennetwerk, mogelijkheden tot individuele ondersteuning en extra profilerings-mogelijkheden tijdens het lidmaatschap* 

Criteria
De genomineerden en de uiteindelijke Foodvalley Champions worden bepaald door een onafhankelijke vakjury. De jury beoordeelt de bedrijven op:

  1. De mate waarin een recente innovatie bijdraagt aan verandering op het terrein van een van deze thema’s: eiwittransitie, voeding & gezondheid of circulaire landbouw. Innovatie betekent in dit opzicht een nieuwe technologie, proces, product of bijvoorbeeld ingrediënt, onderscheidend van reeds bestaande oplossingen en al in de praktijk wordt toegepast.

  2. Het innovatieve karakter van het bedrijf. Centraal staat hierbij de mate waarin de organisatie (het management maar ook de interne processen) zich heeft gecommitteerd aan innovatie, de mate waarin medewerkers worden gestimuleerd een bijdrage te leveren aan innovatie en de aansluiting van de innovatiestrategie op de doelstellingen van het bedrijf.

Aanmelden of voordragen
Direct aanmelden of een bedrijf voordragen kan via www.foodvalleychampion.nl.

Bekendmaking Foodvalley Champions
In september worden de drie genomineerden per thema’s: eiwittransitie, voeding & gezondheid en circulaire landbouw bekendgemaakt. De Foodvalley Champions, een per thema, worden bekendgemaakt tijdens de Foodvalley Summit op 13-14 oktober 2020. Meer informatie over de Foodvalley Summit wordt binnenkort gepubliceerd. De Foodvalley Champions uitreiking zal eenmaal per twee jaar plaatsvinden.

* Mocht een uiteindelijke winnaar al een Foodvalley Member zijn, dan zullen de kosten voor een jaar lidmaatschap uiteraard niet in rekening worden gebracht.

#foodvalleychampion2020 @foodvalley

 
delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement