Nieuws

06-07-2020 10:30

Subsidies voor innovatie: ze zijn er ook voor u!

Innoveren kost geld. Geld waarvan het niet vooraf duidelijk is of en wanneer u het terugverdient. Daar bestaan veel subsidies voor in Nederland en Europa; zoveel zelfs dat verreweg de meeste ondernemers door de bomen het bos niet meer zien.

Daarom organiseert de BOV Business School een workshop over dit thema op dinsdag 7 juli 2020 van 16.00 tot 17.30 uur. Maximaal 35 BOV-leden kunnen deze bijeenkomst bijwonen in Van der Valk hotel Veenendaal. Daarbij houden we ons natuurlijk aan de anderhalve meter maatregel en verwachten we dat u thuis blijft als u ziekteverschijnselen heeft.

Er komen twee ervaringsdeskundigen aan het woord. Willem Kuijsten startte in 2009 Phycom, met de disruptieve innovatie om met grootschalige algenproductie een belangrijke bijdrage te leveren aan het komende wereldvoedselvraagstuk. Dat resulteerde in een eerste volwaardige productielocatie en in 2021 volgt de tweede. Belangrijkste drijfveer hierbij is de noodzaak om zaken fundamenteel anders aan te pakken, ook al weet je nog niet hoe de weg naar je einddoel zal gaan…

Rob Jacobs is founder en partner van Dynova Innovatieadvies en al bijna 25 jaar actief in het subsidieadvies. Hij laat in deze workshop zien dat subsidies er ook voor u zijn. En niet alleen voor disruptieve innovaties zoals van Phycom, maar ook voor kleinschalige vernieuwingen. Voor verduurzaming van processen, innovatieve producten of diensten, circulair ondernemen. Maar ook voor het omturnen van uw organisatie en personeel naar het nieuwe ondernemen na de crisis.

Of u nu tech-bedrijf bent of actief in de bouw, ICT, Food of dienstverlening, ieder van u kan zich in het verhaal van Willem en Rob verhaal herkennen. Dat subsidiegeld niet gratis is, bespreken we ook. Zodat u na deze sessie aan de slag kunt met uw eigen subsidiestrategie.

Programma
  • 15.30 uur Inloop met koffie en thee
  • 16.00 uur Welkom en uitleg over deze interactieve workshop - Linda Lex
  • 16.10 uur De disruptieve innovatie van Phycom - Willem Kuijsten
  • 16.40 uur Subsidies als versneller van innovatie - Rob Jacobs
  • 17.10 uur Interactieve vraag- en antwoordsessie
  • 17.20 uur Wrap up
  • 17.30 uur einde bijeenkomst

Ook aan het eind van beide presenaties is er gelegenheid om vragen te stellen aan de sprekers. Vanwege de anderhalve meter maatregel is er geen mogelijkheid om na afloop nog samen na te borrelen. Maar we zijn wel blij dat we voor het eerst sinds begin maart elkaar weer live kunnen ontmoeten!

Let op: ·
Blijf thuis in geval van ziekte of verkoudheid · Houd anderhalve meter afstand en schudt geen handen De BOV Business School is een gezamenlijk initiatief van gemeente Veenendaal en Bedrijvenkring Ondernemend Veenendaal.

Van der Valk hotel Veenendaal, zaal De Gouden Leeuw 1 + 2
7 jul. 2020 15:30 - 17:30

KLIK HIER om u aan te melden!
delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by