Nieuws

05-01-2021 12:25

Netwerk garageformule Autovakmeester groeit flink

In 2020 is Autovakmeester, één van de landelijke garageformules van Alliance Automotive Group Benelux, ondanks de ontwikkelingen en onzekerheden met betrekking tot corona flink gegroeid. Tijdens het voorgaande jaar stond de overgang van AD Autobedrijf naar Autovakmeester centraal, niet ieder lid ging daarin mee. Maar nu lijkt de formule zich duidelijk te manifesteren door het hele land. Naast de kwantitatieve stijging van de deelnemers naar 132, heeft het ook een positief effect op de landelijke dekkingsgraad.

Jos Bleijenberg is de eigenaar van Auto 2000 in Hoofddorp en start binnenkort als Autovakmeester. Waarom hij voor deze formule heeft gekozen als partner licht de Noord-Hollandse garagehouder graag toe: “Door ons aan te sluiten bij Autovakmeester, zijn wij klaar voor de toekomst. Het sluit naadloos aan op onze visie: het bieden van betrouwbare service en kwaliteit, transparant en met persoonlijk contact hoog in het vaandel. Doordat wij gebruik kunnen maken van inkoopvoordeel, technische ondersteuning, trainingen, landelijke campagnes en marketingondersteuning kunnen wij blijven doen wat wij nu ook al doen: kwaliteit bieden voor een goed tarief! Daarom zien wij de toegevoegde waarde van deze garageformule, ze worden niet voor niets met een 8,4 beoordeeld door hun leden bij het onderzoek van BOVAG. Daarnaast biedt het extra klantenvoordeel, namelijk 24 maanden garantie op onderhoud en reparaties. Het belangrijkste voor ons is: de klant is hiermee geholpen.”

Formule Manager van Autovakmeester, Ton Sieljes, is uiteraard tevreden over de nieuwe toetreders: “Echte vakmannen die weten waar ze het over hebben en wat ze doen. Deze professionele ‘local heroes’ zijn een echte toevoeging aan ons landelijk netwerk. Volgend jaar zetten we deze groeicurve graag door, met de plannen die we hebben voor 2021 en verdere toekomst heb ik daar het volste vertrouwen in. Het is duidelijk merkbaar dat de consument de weg naar onze universele garages goed weet te vinden. Het is inmiddels duidelijk dat consumenten Autovakmeester zien als een keurmerk en een garantie voor kwaliteit. Alle kennis en knowhow zijn dichtbij, in eigen dorp of buurt beschikbaar, wat wordt gecombineerd met een servicelevel op het allerhoogste niveau. Er is geen andere garageformule die zo hoog scoort als Autovakmeester op het gebied van klantbeoordelingen. Daarnaast heeft de ontzorging van de ondernemers op het gebied van marketing, onze 24 maanden garantie op onderdelen en reparaties en goede online vindbaarheid, onmiskenbaar het gewenste effect.”

Autovakmeester-garages bieden de consument altijd 24 maanden garantie op onderdelen en reparaties. Alle automerken zijn welkom voor onderhoud en reparaties, waarbij uitsluitend A-merkonderdelen worden gebruikt; consumenten behouden hierdoor de fabrieksgarantie op hun auto. Bij een garage van Autovakmeester werken goed opgeleide en servicegerichte technici, in de praktijk biedt Autovakmeester een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.
delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by