Nieuws

08-02-2022 15:03

Nieuwe arbodienst in de regio Foodvalley!

CMC breidt haar dienstverlening uit op het terrein van preventie, inzetbaarheid, verzuim en HR. De oprichting van Bram Vitaal B.V. stelt de gespecialiseerde financiële dienstverlener in staat werkgevers eerder en beter van advies te voorzien bij ziekteverzuim. Om de nieuwe dienstverlening te realiseren heeft de CMC aansluiting gezocht bij EVI Facilities. De innovatieve kracht van deze ervaren partner maakte het mogelijk de nieuwe onderneming een snelle start te geven.

“Door de toevoeging van dienstverlening in de niche van preventie, inzetbaarheid, verzuim en HR bieden wij huidige en toekomstige klanten een breder dienstenpakket,” zegt adviseur bij CMCen mede-initiatiefnemer Remco Bouman. “Wij willen naast de ondernemer staan en deze aan de hand nemen als zijn bedrijf te maken krijgt met ziekteverzuim. Korte lijnen, transparant en altijd eerlijk, met echte aandacht voor de ondernemer en zijn medewerkers: dat zijn de kernwaarden waar Bram Vitaal voor staat.”

Inspelen op een regionale behoefte

Bram Vitaal is gevestigd in Veenendaal en speelt volgens Bouman in op een merkbare regionale behoefte. “Door consolidatie in de branche voor arbodienstverlening loopt de lokale dienstverlening van de grote, landelijk opererende arbodiensten terug. Hierdoor is in de regio Foodvalley een serieuze vraag ontstaan naar een kwalitatief goed lokaal aanbod. In gesprekken met onze relaties hoorden wij regelmatig terug dat hier behoefte aan is. Hierdoor zagen we een kans om als CMC onze marktpositie verder te versterken.”

Grensverleggend attent

Voorzien in de behoefte aan lokaal maatwerk past bij de CMC, zegt Bouman. “Wij willen ondernemers steeds weer positief verrassen door voor hen een stapje extra te zetten. Grensverleggend attent zijn, noemen we dat bij CMC. Dit doen we voor al onze klanten en bij al onze dienstverleningslabels. Dus of iemand nu bij ons aanklopt voor verzekeringen, vastgoedbeleggingen, bedrijfsmakelaardij, een collectieve regeling, pensioenen, taxaties of onze nieuwe arbodienstverlening: wij willen verbazen met onze service.” De bedrijfsnaam Bram Vitaal sluit aan bij dit streven, zegt Bouman. “Bram is een echte vriend voor ondernemers. Hij is hun navigator in arboland: dichtbij, persoonlijk en vertrouwd.”

Partnership met EVI Facilities

Voor de opzet van Bram Vitaal is de CMC een partnership aangegaan met EVI Facilities. Dit bedrijf biedt complete facilitering en nemen veel werk uithandenbij de oprichting van een eigen uitvoerende organisatie voor preventie en re-integratie. Bouman: “Toen we ons verdiepten in de optie van een eigen arbodienstverlener, schrokken we aanvankelijk van de complexe wet- en regelgeving. Aan een gecertificeerde arbodienst worden de nodige eisen gesteld. Dat motiveerde ons om samenwerking met een ervaren partner te zoeken. Het concept en de kennis en kunde van EVI spraken ons direct aan en ook het contact was vanaf het begin plezierig. Zo was het voor ons een simpele rekensom. Met EVI samen gaan we sneller en komen we een stuk verder dan alleen.”

Een interessant alternatief

De komende maanden wordt het dienstenpakket van EVI volledig bij Bram Vitaal geïmplementeerd. Gaston Merckelbagh, directeur van EVI Facilities: “Bram Vitaal is alweer de 11e dienstverlener die we helpen oprichten. Wij zijn natuurlijk trots dat ons samenwerkingsverband zich verder uitbreidt. Het is opnieuw een bevestiging dat wij een interessant alternatief zijn voor het bestaande marktaanbod. Ik spreek allerlei partijen die voor de keuze staan ‘ga ik een arbodienst kopen of zetten we zelf een dienstverlener op’. Kies je voor de eerste optie, dan is het altijd de vraag wat je precies koopt. Door zelf iets nieuws te creëren kun je gemakkelijker een verfrissend aanbod doen, met dienstverlening waar ondernemers echt op zitten te wachten.”

Herkenbare passie

Met Bram Vitaal verwelkomt EVI ook een nieuwe dienstverlener binnen de snelgroeiende groep van EVI-partners. Merckelbagh: “Dat doen we met veel plezier, want we herkennen de passie van de CMC om hun klanten eerder, proactiever en beter van dienst te zijn bij uitdagingen rond de inzetbaarheid van werknemers. Het is mooi en dankbaar werk om hen daarbij te mogen ondersteunen. Ik heb zelf een achtergrond in de financiële dienstverlening. Vanuit deze ervaring weet ik dat het opzetten van innovatieve nieuwe dienstverlening om het nodige lef vraagt.”
delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by