Continue IT: Tijdelijke detachering IT professionals

Magazines | Vallei Business nummer 6 2018

Dienstverlening voor een veelheid aan branches en opdrachtgevers van klein tot groot is bij Continue IT uitgegroeid tot een belangrijke tak van sport, naast het leveren van hard- en software (pc's, netwerkappara-tuur, etc.) en het aanbieden van abonnementen voor bijvoorbeeld een internetverbinding, beveiligings-software en VOIP-telefonie. Continue IT Directeur Jan van Hoorn: "Het draait in hoofdzaak om systeem-beheer voor bedrijven die daarvoor zelf niemand in huis hebben - meestal tot dertig, veertig medewerkers - en grotere ondernemingen waar we op bepaalde momenten bijspringen, bijvoorbeeld wanneer hun eigen IT-er besluit om een andere baan te aanvaarden en een opvolger nog gevonden moet worden. Dan zetten we ter ondersteuning tijdelijk bijvoorbeeld ??n of twee dagen in de week iemand in bij de klant."

Maatwerk en flexibiliteit

Of het nu gaat om een paar dagen of een paar

maanden, om een servicedesk medewerker of een netwerkspecialist, Continue IT zorgt voor de juiste persoon op de juiste plaats. Naast onze persoonlijke aanpak, leveren wij snelheid en maatwerk. Continue IT biedt scherpe tarieven, waarbij u alleen betaalt voor de daadwerkelijk geleverde diensten. Ook kunt u rekenen op duidelijke communicatie, laagdrempelige contacten en een persoonlijke werkwijze van onze medewerkers. Zo weet u altijd waar u aan toe bent en dat is wel zo prettig.

GE?NTERESSEERD?

Bekijk de informatie over onze tijdelijke dienstverle-ning en producten op onze website www.continue.it. Wilt u weten wat Continue IT voor uw organisatie kan betekenen? Plan dan een afspraak in voor een vrijblijvend gesprek via de webpagina 'contact' of bel 0342 - 477 855.

Heeft u tijdelijk behoefte aan een extra IT-professional om uw eigen IT-afdeling te versterken? Bijvoorbeeld vanwege ziekte, vakantie of een vacature die nog niet is opgevuld? Denk dan eens aan het inzetten van een IT-professional van Continue IT.

Tijdelijke detachering IT professionals

'EEN INTERIM'ER VAN CONTINUE IT ZORGT VOOR CONTINUITEIT'

continue it ICT

delen:

Vallei Business nummer 6 2018

Lees volledige uitgave online
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by