S for Software: Haal meer uit SnelStart met slimme software

Magazines | Vallei Business nummer 2 2019

Al ruim 10 jaar is S for Software specialist op het gebied van SnelStart software. Slimmer werken met SnelStart is waar zij voor staan. Met een juiste mix van standaard software, koppelingen en maatwerkoplossingen helpen ze inmiddels honderden ondernemers sneller, goedkoper en gemakkelijker hun bedrijfsproces te managen. Gerrit Valkenburg, eigenaar van S for Software, vertelt: "Het boekhoudprogramma kan veel, maar niet alles. En dat is waar wij om de hoek komen kijken. We kennen de grenzen van SnelStart als geen ander en waar mogelijk verleggen onze ontwikkelaars die graag."

Bedrijfsprocessen: de kern van je organisatie

S for Software beschikt over een breed productportfolio om bedrijfsprocessen te automatiseren: van koppelingen tot rapportagesoftware en van software voor een effici?nt magazijnbeheer tot registratiesoftware. Gerrit: "Ondernemers denken vaak dat het hebben van een webshop gepaard gaat met een hoop administratieve rompslomp, maar dat hoeft helemaal niet zo te zijn. Het is mogelijk om je webshop te koppelen aan je SnelStart-administratie. Zo worden gegevens zoals klanten, artikelen en orders gesynchroniseerd en hoef je zelf niks handmatig over te nemen."

Gerrit vervolgt: "In de logistiek zijn processen heel belangrijk. Fouten zijn duur en vertragen de levering. Software voor magazijnbeheer kan het logistieke proces versnellen en regelen. Wie zijn logistiek goed regelt, behaalt belangrijke voordelen: de klant ervaart een betere

ICT S for Software

Het digitaliseren en automatiseren van bedrijfsprocessen en inzicht in bedrijfsdata wordt steeds belangrijker voor organisaties. Klanten stellen hogere (service) eisen, de concurrentiestrijd is ongekend en je wilt je medewerkers betrekken bij het verbeteren van het bedrijf. Voor al deze uitdagingen is S for Software sparringpartner. Want, waar begin je?

Haal meer uit SnelStart met slimme software

'SnelStart kan veel, maar niet alles. Wij opereren op de grenzen van het boekhoudprogramma'

Slimmer werken met SnelStart, Totaaloplossingen voor het MKB

service, lagere kosten door optimaal voorraadbeheer, meer effici?ntie bij het orderpicken en tijdswinst in het proces."

Nieuwe samenwerking in Veenendaal

Natuurlijk zitten ze bij S for Software niet stil en blijven alert op veranderingen in het werkveld. Gerrit Valkenburg: "We willen blijven innoveren, met als uitgangspunt onze klanten. Zo zien we dat de rapportagebehoefte van onze klanten groeit. Veel gebruikers hebben te weinig grip op bedrijfsprocessen en ervaren dat ze hun medewerkers nu te weinig kunnen betrekken bij het verbeteren van het bedrijf. Daarnaast wil je snel en betrouwbaar uitzonderingen kunnen zien en daarop in spelen. Bijvoorbeeld of een bepaalde klant al enige tijd geen bestelling heeft geplaatst of steeds iets minder besteld. Dat is de reden dat we een samenwerking zijn aangegaan met Hillstar Business Analytics." De samenwerking tussen Hillstar en S for Software maakt het voor SnelStart-gebruikers mogelijk de data die beschikbaar is in hun administratie in te lezen in PowerBI. Door Business Intelligence (BI) in te zetten kunnen ondernemers bedrijfsdata omzetten in actiegericht inzicht.

Altijd op zoek naar collega's

Gerrit: "We zijn doorlopend op zoek naar enthousiaste mensen om ons team te versterken. We werken met leuke collega's aan concrete projecten voor het MKB. Ervaring opdoen met een stage is ook mogelijk!"

www.sforsoftware.nl

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by