Path? Ede: Ook voor zakelijke evenementen

Magazines | Vallei Business nummer 2 2019

Voor de tienduizenden passanten per dag over de snelweg A12 valt het niet te missen, het opvallende rode gebouw dat pal aan de afslag Ede als het ware uit de geluidswal kruipt. In feite d?et het dat zelfs, want in de 22 jaar dat het er staat vond al driemaal een uitbreiding plaats, waarvan gedeeltelijk in het groen. "Inmiddels hebben we negen zalen, met in totaal 2300 stoelen", vertelt Bart van Schooten, Manager Theatre. Dat vraagt om een rondleiding, die ons via de sfeervolle foyer met zijn hoogteverschillen, speelse elementen en veel natuurlijk licht bij de ??n na grootste zaal brengt, uitgerust met 340 stoelen. De rijen vertonen een sterk stijgende lijn, conform de maatschappelijke ontwikkeling van mensen die steeds langer worden. "Vijf jaar geleden zijn alle zalen gerenoveerd,

met veel aandacht voor het verbeteren van de zichtlijnen. Dat brengt niet alleen het filmscherm beter in beeld, maar ook het podium dat ervoor ligt. Ideaal dus om presentaties en conferenties te houden."

Live streaming

Echt indruk maakt het gigantische Expotheater, waar 1030 mensen kunnen plaatsnemen. "Congressen en bedrijfspre-sentaties voor 2300 personen vormen echter ook geen pro-bleem, want dan starten we via live streaming een verbinding met de filmschermen in de andere acht zalen op", zegt Inge Rouwhof, Manager Service. "Zo hoef je als organisatie maar ??n keer dezelfde boodschap te verkondigen en houd je de vaart in het programma. Bij de renovatie hebben wij het beeld en geluid naar het hoogste niveau getild, wat voor een fantastische beleving zorgt. Sowieso schuilt natuurlijk een belangrijk voordeel in het feit dat alle technologie hier al in het pand verwerkt is en niet 'ingevlogen' hoeft te wor-den. Dat garandeert niet alleen de kwaliteit, maar ook de betrouwbaarheid en de veelzijdigheid. We werken met eigen geluidstechnici, die tijdens presentaties alles regelen rondom

Bij een bioscoop denk je automatisch aan ontspanning en vrije tijd. Bij Path? Ede is de agenda echter voor een wezenlijk deel gevuld met zakelijke evenementen, zoals beurzen en congressen. Het theater met zijn opvallende uitstraling biedt verbluffende mogelijkheden voor het organiseren van evenementen.

Stap in een andere wereld

Path? Ede, ??k voor zakelijke evenementen

Evenememten Path? Ede

Tekst: Aart van der Haagen Fotografie: Aart van der Haagen, Path?

Path? Ede Evenememten

Bart van Schooten en Inge Rouwhof in ??n van de zalen.

Expotheater.

'Beleving bieden in een inspirerende omgeving, daar ligt onze toegevoegde waarde'

microfoons, headsets en Catchboxen. Ze schakelen continu actief tussen zender en ontvanger."

Beurzen

Op de keper beschouwd sluiten deze

businessevenementen aan bij de oorsprong van deze bioscoopketen. "Meer dan een eeuw geleden begonnen de Franse gebroeders Path? met het verspreiden van nieuws en het delen van verhalen in priv?- en later openbare ruimten", weet Van Schooten. "Echter, onze mogelijkheden voor de zakelijke markt beperken zich niet tot het houden van congressen en presentaties. We beschikken zowel op de begane grond als de etage over een langgerekte foyer die te segmenteren valt en aan het uiteinde van de verdieping vind je het sfeervol-le Exposium. Deze ruimten lenen zich perfect om in een bijzondere setting beurzen te organiseren, waar producten en diensten geweldig tot hun recht komen. Een opvallende aankleding is van nature al aanwezig en uiteraard kunnen we de sfeer volledig op de wensen van de opdrachtgever afstemmen. Op diverse plaatsen hangen televisies en led-schermen, die de mogelijkheid bieden om het bedrijfslogo, sponsoruitingen of het programma te presenteren. De timetables van de bioscoop laten zich prima inzetten om de bezoekers te vertellen welk onderdeel waar en wanneer plaatsvindt. Het ophangen van banieren vormt een stijlvolle manier om een filmzaal een bedrijfsspecifiek tintje te geven."

Gevoel van welkom

"Klanten kiezen er ook voor om hier grote be-drijfsfeesten te houden, waarbij iedereen vanzelf in een vrijetijdsstemming raakt", zegt Rouwhof.

"Overigens hebben we voor zakelijk gebruik ook nog drie vergaderruimten met volop daglicht en uitzicht op de A12 beschikbaar, elk tot twintig personen. Indien gewenst verzorgen we de vol-ledige catering, in nauwe samenwerking met een professionele partner op dit gebied. Een ontbijt, lunch, diner of borrel, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Op elk front kunnen we flexibel schakelen, mede dankzij ons enthousiaste team van medewerkers, dat in reviews bijzonder goed scoort op vriendelijkheid en servicebereidheid. Het gevoel van welkom ervaren de bezoekers trouwens al bij de entree, waar we letterlijk de rode loper voor hen uitrollen en chromen paaltjes met koord plaatsen, wat een extra dimensie aan de beleving geeft. We kijken altijd vanuit de customer journey, wat je bijvoorbeeld ook terugziet in onze ruime eigen parkeergarage en de inzet van traffic support bij grotere evenementen, om voor een goede doorstroming te zorgen. Elk detail moet tot in de puntjes geregeld zijn, vinden wij."

Besloten voorstellingen

Binnen de Nederlandse Path?-organisatie - met een eigen businessafdeling die de reserveringen regelt - vervullen tien van de 28 bioscopen de rol van congrestheater, waarbij Ede zich het meest actief profileert om de zakelijke markt te bedienen. Van Schooten: "De evenementen lopen uiteen van conferenties en beurzen tot kerstmarkten tot spe-ciale bioscoopdagen voor medewerkers van een opdrachtgever. Over films gesproken: we kunnen voor bedrijven besloten voorstellingen verzor-gen, desgewenst passend bij een bepaald thema. Beleving bieden in een inspirerende omgeving, daar ligt onze toegevoegde waarde."

www.pathe.nl

www. pathebusiness.nl

Financieel Advies

Reclame

Rabobank Vallei en Rijn

Galvanistraat 2

Postbus 21

6710 BA Ede

(0318) 660 664

www.rabobank.nl/vr

Service Rubriek

Office

Diversen

Service Rubriek

Van Veen Advocaten

Keesomstraat 7

6717 AH Ede

0318-687878

ede@vanveen.com

www.vanveen.com

DB Schenker

Galvanistraat 71

6716 AE Ede

T 0318 69 68 00

F 0318 69 68 88

E multimodaal.nl@dbschenker.com

W www.dbschenker.com/nl

Locaties

Hof van Wageningen

Hotel en Congrescentrum

Lawickse Allee 9

6701 AN Wageningen

T +31-(0)317-490133

F +31-(0)317-426243

E info@hofvanwageningen.nl

W www.hofvanwageningen.nl

Residence Rhenen

Veenendaalsestraatweg 50

3921 EC Elst/Rhenen

T 0318 542888

F 0318 540272

E info@residencerhenen.nl

Hotel en Congrescentrum

de ReeHorst

Bennekomseweg 24

6717 LM Ede

T 0318 750300

F 0318 750301

E info@reehorst.nl

I www.reehorst.nl

The hunting Lodge

Beekhuizenseweg 1

6891 CZ Rozendaal

T 026 361 15 97

E reservations@thehunting.nl

I www.thehunting.nl

Juristen

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by