Zakelijk bijeenkomen in het groen: kies voor de Veluwe

Magazines | Vallei Business nummer 1 2023

Zakelijke bijeenkomst op de planning? Kies voor de Veluwe, één van de mooiste en grootste groene omgevingen van Nederland. De Veluwe ligt centraal, er zijn hier eindeloze mogelijkheden qua groene locaties en er is genoeg te beleven in de omgeving als vergaderbreak of als je gewoon wat langer wilt verblijven.

POSTILLION HOTEL AMERSFOORT VELUWEMEER

Bij Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer vind je alle ingrediënten voor een geslaagd (meerdaags) event. Het modern ingerichte hotel ligt direct aan het Veluwemeer en biedt vanuit de hotelkamers, het restaurant en de verschillende zalen een prachtig uitzicht over het waterlandschap. Van zakelijke ontmoetingen tot informele evenementen; met negen flexibele ruimtes en een capaciteit tot 410 gasten is dit hotel de ideale locatie.

SCHROOTSTRIJD, DE SPELERIJ
Schrootstrijd bij De Spelerij in Dieren is een bedrijfsuitje dat energie geeft. Waarbij je samen met je collega’s achter je bureau vandaan komt, de handen uit de mouwen steekt en de meest creatieve ontwerpen maakt. Met plasmasnijders, lasapparaten, kolomboren… En een hele hoop schroot! Daarnaast beschikt De Spelerij over een theater dat gebruikt kan worden voor een kick-off, presentatie of vergadering tot 80 personen.

HET NATIONALE PARK DE HOGE VELUWE
Overweldigende natuur, een moderne locatie en unieke buitenactiviteiten. In Het Nationale Park De Hoge Veluwe wordt "vergaderen in het groen" naar een nieuwe dimensie gebracht. De vergaderzalen zijn centraal gelegen in het Park en bieden plek aan 450 gasten. Op het buitenterrein zijn evenementen mogelijk tot meer dan 2.000 personen. Als onderbreking van jouw bijeenkomst biedt het 5.400 hectare tellende natuurgebied veel mogelijkheden om even los te komen. Van een workshop houthakken tot een buitenborrel en barbecue met uitzicht op de ondergaande zon.

VELUWEACTIEF
Rondom de rustige, groene omgeving van de Veluwezoom kan je ideaal een meeting combineren met een outdoor activiteit. Ga samen de natuur in en doe inspiratie op! VeluweActief biedt verschillende vergaderbreaks ter ontspanning of als teambuildingsessie. Bijvoorbeeld een wandeling of fietstocht onder leiding van een gids, mountainbiken of laser kleiduifschieten. VeluweActief werkt samen met uiteenlopende locaties op de Veluwe en komt graag naar de locatie waar jouw bijeenkomst plaatsvindt om een passende activiteit te organiseren.

APENHEUL
Apenheul ligt midden in het groen en is de ideale uitvalsbasis voor een onvergetelijke congres, teambuildingsbijeenkomst, workshop of training. Zo biedt het auditorium in De St@art, één van de meest duurzame congreslocaties van Nederland, plaats aan 300 gasten. En midden in Apenheul, verscholen in het groen, vind je Kambizuri. Deze sfeervolle lodges kijken uit op het grootste gorilla-eiland ter wereld. Extra bijzonder: jouw evenement kun je uitstekend combineren met een ontspannen wandeling tussen de apen in het park!

POSTILLION HOTEL ARNHEM
Herten spotten op de Veluwe en aansluitend brainstormen? Of heerlijk een wandeling maken en een luchtje scheppen tussen de vergadering door? Op de locatie van Postillion Hotel Arnhem kan het allemaal. Het hotel beschikt over twaalf multifunctionele zalen, waardoor er voor verschillende groepsgroottes ruimte gecreëerd kan worden. Met een capaciteit van 5 tot 350 personen is Postillion Hotel Arnhem veelzijdig en geschikt voor verschillende soorten meetings en events.

DE WERELT
Met 15 zalen, een eigen restaurant, wellnesscentre, 125 hotelkamers en de Veluwe als achtertuin is alles mogelijk bij De Werelt. Van beurzen tot heidagen en van een symposium tot een congres voor 10 tot 600 personen. Wissel een kennissessie af met een leuke activiteit; een brainstorm in het bos, maak samen het hoofd leeg met een bootcamp of bespreek je ideeën tijdens een mooie wandeling. Met deze unieke combinatie van inspanning en ontspanning is succes gegarandeerd!

HOTEL RESTAURANT DE ECHOPUT
Organiseer jouw volgende evenement bij Hotel Restaurant de Echoput in de bossen van Paleis Het Loo. Het hotel beschikt over ruim 40 kamers, verschillende exclusieve ruimtes en een gastronomisch restaurant waar je heerlijk kunt eten. Combineer jouw evenement met een wandeling door het bos onder leiding van een boswachter of huur een fiets om er zelf op uit te gaan. Boek een wijnproeverij in het wijnproeflokaal met de sommelier of een kookworkshop met de chef. Het gehele hotel-restaurant is ook exclusief af te huren.

SAFARI MEETING CENTRE, KONINKLIJKE BURGERS’ ZOO
Ontdek het zakelijke congrescentrum Safari Meeting Centre in het Arnhemse dierenpark Burgers’ Zoo. Tijdens jouw vergadering, borrel, congres of netwerkbijeenkomst geniet je van een overweldigend uitzicht op het tropisch regenwoud en de Afrikaanse savanne. De royale ontvangstruimte, stijlvolle congreszaal en luxe vergaderlodges in Afrikaanse stijl laten gegarandeerd een onvergetelijke indruk achter op alle gasten.

HARDERWIJK
De bruisende Hanzestad Harderwijk heeft een centrale ligging en is dé perfecte locatie voor jouw zakelijke bijeenkomst! Van vergaderen, teambuilding tot congressen: in Harderwijk is alles mogelijk. Combineer jouw zakelijke evenement met een exclusief sterrendiner, overnachting en activiteit op de Veluwe of op het water. Zo kan je in en rondom Harderwijk paling roken, op avontuur in het klimbos, een fatmax huren, uitwaaien op het zandstrand of wandelen over de boulevard.

Benieuwd naar alle zakelijke mogelijkheden in het groen op de Veluwe? Vind de perfecte locatie voor jouw vergadering, training of congres via conventionbureau.nl/veluwe

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by