‘Veenendaal ICT Stad en de ICT Award’

Magazines | Vallei Business nr 2 2013

‘Veenendaal ICT Stad en de ICT Award’

Info Support zet zich met 350 medewerkers al jarenlang dagelijks in om software te ontwikkelen voor de top 500 organisaties in Nederland. Naast uitvoering van werkzaamheden op locatie bij haar opdrachtgevers, worden in toenemende mate de werkzaamheden in de hoofdvestiging in Veenendaal verricht. Hiermee is zij een belangrijke bron van werkgelegenheid op gebied van ICT in de regio.

Eind 2011 werd Info Support aangenaam verrast door de toekenning van de ICT Award op het Business Event Veenendaal. “Het winnen van de ICT Award heeft ons veel kansen geboden”, vertelt Frans Pas, commercieel manager bij Info Support. “Het heeft bijgedragen in het aantrekken van nieuwe klanten en daarnaast heeft het ook onze aantrekkingskracht op jonge ICT talenten versterkt”. In 2012 mocht Pas de prijs uitreiken aan de nieuwe winnaar, Hupra.” Pas: “Als winnaars hebben we afgesproken om meer kennis uit te wisselen. Samen kunnen we werken aan versterking van de regio en ook toekomstige winnaars kunnen hier van profiteren.”

Henk van der Pol, manager sales support & marketing, voegt hieraan toe: “Deze samenwerking breiden we graag uit met organisaties in de Food Valley-regio die innovatieve en duurzame inzet nodig hebben van ICT. Om deze reden is eind 2012 mede door Info Support de stichting ICT Valley opgericht.”

Veenendaal ICT Stad, het kloppend hart van ICT Valley en Food Valley en daarmee een prima vestigingsplaats voor een innovatieve en solide ICT dienstverlener als Info Support.

Ontwikkeling en profilering van de ICT-sector vormt een belangrijke inzet van het beleid van de gemeente Veenendaal. Vanuit een sterke ICT-uitgangssituatie wil de gemeente de ICT-sector ruim baan geven als motor voor innovatie en duurzame vernieuwing van het gehele economische terrein. Ook wil Veenendaal als sterk ICT-centrum een belangrijke bijdrage leveren aan de succesvolle ontwikkeling van de nog jonge Food Valley-regio.

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement