Catering Groep Exclusief: Smaakvolle Gastvrijheid

Magazines | Vallei Business nr 1 2014

Smaakvolle Gastvrijheid

Catering Groep Exclusief

Catering Groep is een unieke partner in het organiseren en verzorgen van evenementen en partijen. We denken graag met u mee om tot een smaakvol resultaat te komen.

In dit artikel laten we u kennis maken met Catering Groep Exclusief. Catering Groep Exclusief is speciaal in het leven geroepen om úw evenement naar een hoger niveau te brengen. Laat uw gasten genieten en geef hen het gevoel van een een prachtige avond (of dag) uit!

Concreet

Om dit concreet te maken leggen we graag uit wat voor u van belang is. Wij zijn er namelijk van overtuigt, dat als wij vanuit het juiste perspectief werken, uw feest tot een succes wordt. Wat bedoel we daarmee?

Betrouwbaarheid

Het eerste wat we daarbij nastreven is betrouwbaarheid. Dat betekent bij ons dat we een betrouwbaar team mensen hebben en dat u op ons kunt rekenen. We doen wat we zeggen. Uw wensen en ideeën staan centraal en verdienen onze persoonlijke aandacht om uw evenement echt tot een succes te maken. Een goede relatie kan alleen maar standhouden als er op een eerlijke en transparante manier wordt gecommuniceerd en daar staan wij voor.

Gastvrijheid

Gastvrijheid, wat bedoelen we met gastvrijheid? Gastvrijheid is bij ons niet een of andere kreet. Het is persoonlijke aandacht en oprechte belangstelling, wij investeren graag in een goede relatie. We denken vooraf én op uw evenement pro-actief met u mee.

Gastvrijheid is een stap verder gaan dan u verwacht, daar krijgen wij voldoening van.

Smaakvol

Wij garanderen u hoogstaande en creatieve gerechten bereid met verse en niet alledaagse ingrediënten. Onze chef-kok Marijn van de Worp, die o.a. bij De Librije in Zwolle (3 Michelinsterren) heeft gewerkt zorgt voor verrassende smaakcombinaties. Onze exclusiviteit uit zich niet alleen in de gerechten. Het is namelijk óók mogelijk om uw gehele locatie door ons op een stijlvolle manier aan te kleden. Wij dekken uw tafels volgens de laatste trends en zorgen voor een sfeervolle ambiantie zodat u op alle terreinen optimaal kunt genieten van uw evenement.

Creatief en duurzaam

Dit gaat bij ons prima samen. Denk bijvoorbeeld aan quinoa. Een kiem-zaad dat zich uitstekend leent voor bijzondere salades, maar ook heerlijk te combineren is met chocolade. Bovendien draagt u, als opdrachtgever, samen met Catering Groep Nederland bij aan een duurzame verbetering van de levensomstandigheden van de Boliviaanse boeren.

Ten slotte, vertellen we u, dat wij echt plezier in ons vak hebben. We kunnen dan ook niet wachten om samen met u aan de slag te gaan om een geweldig evenement neer te zetten. Bent u enthousiast geworden en wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder!

Catering Groep Exclusief

Binnenronde 3/A-5

3904 EK Veenendaal

T: 0318-611862

I: www.cateringgroep.nl

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by