BOB-Borrel in Amrâth Hotel Maarsbergen

Magazines | Vallei Business nr 1 2015

Benieuwd naar BOB?

Wilt u ook een BOB meemaken? Schrijf u gratis in via de website bob.valleibusiness.nl en kies de BOB uit waar u zich voor wilt aanmelden. Zodra u zich heeft aangemeld, is dit bij het desbetreffende BOB-event te zien. Ook kunt u dan meteen uw eigen bedrijfsprofiel aanmaken en de naam en NAW-gegevens van uw bedrijf invullen. Als u al eens aan een BOB-borrel heeft deelgenomen, hoeft u enkel de bij ons bekende gegevens te controleren en desgewenst aan te passen. BOB-leden kunnen hun gegevens op hun uitgebreide bedrijfsprofiel aanpassen, dat bovendien ook nog eens geheel naar eigen wens van extra informatie en afbeeldingen kan worden voorzien. Meer weten over BOB? Neem dan contact op met BOB-organisator Danny Toonen

(024-3503240/

danny@vanmunstermedia.nl).

Noteer in uw agenda!

BOB-Borrel: 1 april in Amrâth Hotel Maarsbergen

Op woensdag 1 april (en dat is geen grap) is Amrâth Hotel Maarsbergen het decor voor onze Business Ontmoet Business Borrel. We kunnen rekenen op een prettige avond met een heerlijke walking diner. Deze BOB is een combinatie van de regio’s Utrecht en Vallei. U kunt dus bekende, maar ook veel nieuwe gezichten tegenkomen, wat natuurlijk uw kansen op nieuwe interessante contacten opdoen of het genereren van business weer vergroot. Na het diner krijgen we een interactieve workshop “Hoe blijf ik uit de negatieve prijsspiraal?”, door niemand minder dan Fius van Laar. Uiteraard zal ook Amrâth Hotel Maarsbergen zelf, onder leiding van Jeanette Leferink, een korte presentatie geven over de zakelijke mogelijkheden die het hotel te bieden heeft. Aanmelden voor deze BOB kan via bob.valleibusiness.nl.

Bijdragen aan BOB

Heeft u als ondernemer een sfeervolle locatie die als decor voor een BOB-bijeenkomst kan dienen, of bent u een gastspreker met een interessant onderwerp waar de ondernemers in de Vallei regio beslist van zouden moeten weten? BOB-organisator Danny Toonen is voor de BOB-borrels in 2015 nog op zoek naar enkele locaties en sprekers. Vraag Danny naar de mogelijkheden.