Theater Cultura: Verras uw relaties of medewerkers met een bijzondere

Magazines | Vallei Business nr 1 2015

Theater Cultura

Verras uw relaties of medewerkers met een bijzondere avond!

Verras uw relaties of medewerkers met een bijzondere avond in Theater Cultura. Kom luisteren naar meeslepende muziek, kijken naar mooie voorstellingen of lach samen bij cabaret. De zaal van Theater Cultura wordt gewaardeerd vanwege zijn intimiteit en bijzondere akoestiek.

Cultura programmeert een gevarieerd programma met gerenommeerde artiesten en musici maar ook aanstormend talent. Zo staat jaarlijks het Nederlands Blazers Ensemble op het podium, maar ook de winnaars van het cabaretfestival Cameretten. In de serie Proefkamermuziek geven ensembles van topniveau avontuurlijke concerten en staan garant voor een rijk palet aan klanken.

VIP-arrangement ‘Rode Loper’

U kunt bij Theater Cultura gebruik maken van het VIP-arrangement ‘Rode Loper’. U wordt samen met uw gasten ontvangen in een exclusieve ontvangstruimte met een welkomstdrankje. In het theater zit uw gezelschap bij elkaar. Na de voorstelling is er een Meet & Greet met de artiest(en) en kunt u naborrelen met een hapje en een drankje.

Uiteraard gelden voor onze arrangementen speciale tarieven.

Het overzicht van onze voorstellingen vindt u op www.cultura-ede.nl/theater of vraag onze brochure aan via info@cultura-ede.nl

Cultura

Molenstraat 45 | 6711 AW EDE

T 0318 67 28 00 | www.cultura-ede.nl

Fotografie: Remke Spijkers

“Met Enterprise Architecture wordt direct inzichtelijk hoe iedereen kan bijdragen aan het geheel”, aldus Victor Beverloo.

Biz2Be onderstreept het belang van innovatie

‘Wie adequaat reageert op het onvoorspelbare, is de winnaar van

de toekomst’

Als eigenaar van managementadviesbureau Biz2Be, dat zich richt op business controlling voor het MKB in de maakindustrie en logistiek, weet Victor Beverloo als geen ander hoe belangrijk innovatie is. “Alles gaat in een hogere versnelling. Wanneer je als ondernemer niet meegaat, lig je er over een aantal jaar uit.”

Beverloo ziet het als zijn missie om organisaties hun winstgevendheid te laten verhogen. “Innovatie is hierbij onmisbaar”, licht hij toe. “Twee ontwikkelingen steken daarin wat mij betreft met kop en schouders bovenuit. De real-time supply chain doet zijn intrede, wat zoveel betekent als dat de hele planning, aansturing en uitvoering real-time plaatsvindt. 95 Procent van de bedrijven heeft momenteel geen idee wat deze technologische doorbraak teweeg gaat brengen.”

Door voor een real-time uitvoering te kiezen beschik je altijd over de meest actuele informatie en kun je zelfs reageren op het onverwachte. “Je kunt bij wijze van spreken het dominosteentje eruit trekken, voordat de rest ook omvalt. Een prachtige ontwikkeling, want degene die in staat is het onvoorspelbare goed te managen en daar adequaat op te reageren, is de winnaar van de toekomst.”

Enterprise Architecture

De tweede ontwikkeling waar Beverloo bij stil staat, is Enterprise Architecture, waarbij door middel van een soort bouwtekening verbindingen gelegd worden tussen de uitvoering en inrichting van een organisatie. “Hiermee wordt direct inzichtelijk hoe iedereen, van directie via de operator tot aan de programmeur, kan bijdragen aan het geheel”, aldus Beverloo. “Tevens kun je makkelijk terug herleiden waar dingen precies zijn mis gegaan, mocht er zich onverhoopt een incident voordoen. Eigenlijk is enterprise architecture voor ieder bedrijf in de maakindustrie en logistieke sector onmisbaar. Een goede bouwtekening kan je als ondernemer behoeden voor een catastrofe.”

Biz2Be

Cerise 15 | 6708 LG Wageningen

T: 06-51593202 | I: www.biz2be.nl | E: info@biz2be.nl

Fotografie: Karim de Groot

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by