Vonk360: Duurzaam kantoor aan A12 met regionale catering

Magazines | Proeftuin FoodValley

Binnenkort opent Vonk 360, een van de duurzaamste en meest innovatieve kantoorpanden van de regio. Pal gelegen aan de A12, is er keuze uit flexplekken voor start-ups, deelkantoren of zelfs een hele vloer voor een dynamische onderneming. De kantoor- en meeting ruimten zijn ook projectmatig of voor bijvoorbeeld een evenement per dag te huren.

Vonk 360 is een vestigingsplaats voor ambitieuze bedrijven die vooroplopen op het gebied van innovatie en waarde hechten aan duurzaamheid. Het interieur van Vonk 360 is splinternieuw en in

alle ruimten is volop daglicht. De modernste technieken zijn toegepast in de vergaderruimten, denk bijvoorbeeld aan interactieve smart presentatieschermen. Bovendien zal niemand minder dan food designer Christian Weij de businesslounge gaan exploiteren. Christian serveert zowel ontbijt voor een goede kickstart van de dag als healthy lunches. Natuurlijk is er de hele dag state of the art coffee. Daarnaast is iedere etage voorzien van high-end bonen koffiemachines van JEDE koffie.

Het pand wordt na de opening een week lang gepresenteerd door middel van masterclasses op het gebied van innovatie & circulaire economie, smart working, ict & food.

Inschrijven: www.vonk360.nl

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by