Box Inn: Ruimte om te ondernemen

Magazines | Vallei Business nummer 5 2016

Special Bedrijfshuisvesting - Opslag

Box Inn

Ruimte om

te ondernemen

U verkoopt uw producten via internet en kunt deze niet meer thuis opslaan? U bent vertegenwoordiger en zoekt opslag voor uw promotiematerialen of handelsvoorraad? Of juist zzp'er en zoekende naar opslag voor uw gereedschappen? Box Inn self-storage in Veenendaal biedt de oplossing door betaalbare, flexibele en veilige opslag aan te bieden. Daarnaast verhuurt Box Inn postbussen en verzorgt het bedrijf pakketverzendingen.

"Iedere huurder heeft zijn eigen opslagwensen en daar proberen we ons advies zo goed mogelijk op af te stemmen", aldus Tenny Fondse-den Hartog.

Opslag huren bij Box Inn is een fluitje van een cent. Zo zijn er geen langlopende contracten, huurt u alleen de ruimte die u daadwerkelijk nodig heeft en heeft u zeven dagen per week toegang tot uw opslagruimte. "Door een grote verscheidenheid aan opslagruimtes variërend van 1 tot 150 kubieke meter is er voor ieder wat wils", vertelt Tenny Fondse-den Hartog, eigenaresse van Box Inn. Verhuizen van een kleinere naar een grotere ruimte of andersom kan op ieder gewenst moment en is gratis. Zo betaalt de klant nooit voor opslagruimte die niet gebruikt wordt. "Onze opslagruimtes zijn droog, geventileerd, schoon en geconditioneerd. De ideale conditie voor het opslaan van uw kostbaarheden. Wij adviseren om langs te komen op onze vestiging om de opslagmogelijkheden te bekijken", vertelt Fondse-den Hartog. "Iedere huurder heeft zijn eigen opslagwensen en daar proberen we ons advies zo goed mogelijk op af te stemmen."

Alles draait om veiligheid

Met een toegangscode kan de huurder zeven dagen per week het pand betreden, ook buiten kantoortijden. "Handig voor bedrijven die op elk gewenst moment bij hun goederen willen. Door de uitstekende beveiliging kunnen wij garanderen dat uw goederen in goede handen zijn. Wij werken met een geavanceerd camerasysteem waarmee 24 uur per dag gemonitord wordt."

Het pand is bovendien brandveilig. "Wij voldoen aan de hoogste veiligheidseisen die de brandweer stelt. Zo hebben wij overal rookmelders hangen die gekoppeld zijn aan een brandmeldinstallatie. Daarnaast is het pand voorzien van brandcompartimentering en hangen op iedere verdieping meerdere brandhaspels."

Post- en pakketservice

Met een vast postadres bij Box Inn is uw bereikbaarheid gegarandeerd. Naast correspondentieadres kan de postbox ook gebruikt worden voor retourzendingen. "Wanneer wij poststukken ontvangen sturen we de klant een ontvangstbevestiging zodat de klant niet dagelijks zijn postbox hoeft te controleren."

Daarnaast biedt Box Inn bedrijven de mogelijkheid om pakketten te laten bezorgen en om zelf pakketten te laten versturen. "Bestelde goederen kunnen door de leverancier bij Box Inn worden afgeleverd. Zodra de goederen binnenkomen, controleren wij de bestelling en tekenen voor ontvangst. Ook kunnen pakketten vanuit de storage worden verzonden. U zet ze klaar en wij zorgen dat de pakketten meegaan met de juiste vervoerder."

De ontvangst- en verzendservice bespaart de ondernemer kostbare tijd. Hij hoeft immers niet meer persoonlijk aanwezig te zijn. Hetzelfde geldt voor de opslag. "Wij zorgen dat alles netjes wordt bewaard en afgewikkeld. En ondertussen heeft de ondernemer alle tijd en ruimte om te ondernemen." n

www.box-inn.nl

Voor welke zakelijke klanten is Box inn

interessant?

? Webshops die flexibele opslagruimte willen huren

? Winkeleigenaren met een klein magazijn

? Regionale vertegenwoordigers

? Regiomonteurs

? Klusbedrijven

? Opslag van statisch of dynamisch archief

delen:

Vallei Business nummer 5 2016

Lees volledige uitgave online
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by