Manege de Mallejan: Meer dan mensen en paarden opleiden

Magazines | Vallei business nummer 5 2017

Manege de Mallejan

Vergaderen, een cursus, workshop, teambuilding of wat er maar te sprake komt, wij staan ervoor open. Door de ruime parkeergelegenheid zijn wij ook een leuk start- en eindpunt voor een fiets- of wandeltocht met familieleden of collega's. Sport en spelevenement, denk daarbij aan beachvolley- of voetbal in de rijhal. Trainingen op het zand!

Na afloop kan er een eenvoudige maaltijd- of barbecue geregeld worden. De barbecue kan altijd doorgaan, omdat we met slecht weer deze verplaatsen naar de rijhal, overdekt dus. Wij hebben een eigen keuken, maar laten een cateringbedrijf komen voor de overige wensen. Heeft u een eigen wijn of een bepaald merk bier, welke wij niet in het standaard pakket hebben, dan is dit geen probleem bij ons!

Rustige omgeving

Wilt u er even tussenuit? Niet om paard te rijden, maar juist om in een rustige omgeving Het complex beschikt over vele mogelijkheden en ligt aan de rand van het dorp. Inspiratie opdoen terwijl men relaxed uitkijkt over de weilanden met grazende paarden. Of wilt u de focus juist binnen vier muren houden? Wie een ruimte zoekt voor een besloten bestuursvergadering of werkgroep is hier aan het goede adres. Natuurlijk beschikken we over wifi en beamer. Een ontspannende lunch kan bij mooi weer buiten op het zonnige terras gehouden worden en eventueel afgesloten worden door een inspirerende wandeling rondom Achterveld.

Achterveld ligt in een coulissenlandschap en er zijn diverse mooie klompenpaden door de weilanden, de prachtige bossen en er kan gewandeld worden langs diverse beken. Met onze paarden houden wij leuke inspirerende teambuildingdagen, maar ook paardencoachingsessies en een rondrit in een koets of paardentram behoren tot de mogelijkheden. Wij werken met meerdere zakelijke relaties samen en kunnen daardoor veel aanbieden. Ook bieden wij BED & BOX aan, voor rondtrekkende ruiters en menners een lekker bed en een, indien gewenst, gevulde koelkast. De paarden worden dan in paddocks gestald of in een beschikbare box. Wij zijn altijd bereid om mee te denken met de gast en alles te bespreken.

Passie

Met veel passie hebben wij de afgelopen dertig jaar ons ingezet voor de jeugd en de paarden en pony's op ons terrein. Vele ponykampen, wedstrijden en kinderfeestjes hebben de revue gepasseerd. Ons terrein is geschikt voor het houden van keuringen, de rijhal en de stallen beschikken over een geluidsinstallatie. Tijdens een keuring of clinic kunnen een tribune of tafels en stoelen in de rijhal geplaatst worden. Middels een trap kan men direct vanuit de rijhal in de foyer komen en is de bar en niet te vergeten zijn de toiletten altijd goed bereikbaar.

Achterveld ligt centraal tussen Amersfoort, Hoevelaken en Barneveld, midden in Nederland en na de afslag kunt u uw auto binnen 10 minuten bij ons voor de deur parkeren!

www.manegedemallejan.nl

Bij een vergadering of andere zakelijke bezigheden denkt u misschien niet meteen aan een manege, maar net als elke ondernemer kijken wij naar de mogelijkheden die ons bedrijf in zich heeft. Dat is niet alleen paardrijden, ons terrein is veel groter. We kunnen meer dan alleen mensen en paarden opleiden.

Meer dan mensen en paarden opleiden

Vallei business nummer 5 2017

Lees volledige uitgave online