De data Autotestdagen Vallei Business
 


De data voor de Autotestdagen van Vallei Business zijn bekend!
Elk jaar organiseert Vallei Business drie autotestdagen.
De opzet van deze testdagen is simpel: regionale dealers stellen diverse modellen auto's van verschillende merken ter beschikking, regionale ondernemers testen deze wagens uit en schrijven hun bevindingen op. 

Opzet
Na de samenkomst rond 12.00 bij de startlocatie (inclusief lunch) worden er volgens schema testritten gemaakt. We stoppen steeds bij een nieuwe locatie - een horecagelegenheid of een bedrijf - waar de testrijders hun bevindingen noteren en van autosleutels wisselen. De dag wordt afgesloten met een borrel of een bescheiden buffet. Deelname aan de testdagen is kosteloos.
   

 
Donderdag 19 april zakenautotestdag

Bij de zakenautotestdag staan de luxe leasewagens voor de zakenman en -vrouw centraal. Zitcomfort en extra opties maken het rijden veiliger en comfortabeler.
Zodra de merken en modellen bekend zijn zullen wij deze toevoegen.
Aanmelden voor deze testdag kan hier.
   

 
Donderdag 13 juni 2019 Rally door de Valley 

Tijdens de 'elektrisch rijden' autotestdag 'Rally door de Valley' staat een breed scala aan elektrische personenauto's centraal en worden bedrijven bezocht die bezig zijn met nieuwe technieken voor besparing of het opwekken van energie. Aanmelden kan hier
 
   

 
*Onder voorbehoud* Bedrijfswagentestdag

De bedrijfswagentestdag wordt ook in 2019 onder voorbehoud georganiseerd. Zoals elk jaar testen we de wagens onder andere op rijeigenschappen, laadruimte, comfort enz.
En ook deze dag krijgt een iets andere invulling met onder andere een tweetal bedrijfsbezoeken.
Zodra de merken en modellen bekend zijn zullen wij deze toevoegen.

Aanmelden voor deze testdag kan hier.
   

Deelname aan de testdagen is kosteloos. Wel willen wij van u weten of u binnen circa een half jaar na de testdag van plan bent een andere auto aan te schaffen.

Deze testdag wordt u aangeboden door Vallei Business. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met op met Joep van der Linden via telefoonnummer 024 - 6423449
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by