Artikel

16-05-2023 09:51

Ontdek drie toplocaties voor jouw bijeenkomst in de Foodvalley

Op zoek naar een unieke locatie voor jouw volgende bijeenkomst in de FoodValley? Wij laten je graag kennismaken met drie unieke locaties met ieder zijn eigen stijl en karakter. Geschikt voor zowel grote als kleine gezelschappen. Ben jij er klaar voor om jouw gasten te verrassen met het echte wow-gevoel?

De Mauritskazerne

Dé food­ontmoetingsplek van Nederland voor bedrijven, organisaties en overheden. Een monumentale kazerne in het hart van de FoodValley om te werken, te vergaderen, te proeven en te ontmoeten. De kazerne beschikt onder meer over een tasting kitchen met een 360°-videowall en een grote congresruimte met foodcourts waar je het verhaal meekrijgt van boeren en andere voedselmakers uit de regio. Liever kleinschalig vergaderen of brainstormen? Dat doe je in de Mushroom, Potatoroom, Sweetroom, Chef's Room of één van de andere ruimtes die allemaal een eigen foodthema hebben. Verder vind je in de Mauritskazerne een lunchroom, flexplekken en een state-of-the-art broadcast studio.

De Werelt
Jouw bijeenkomst onder de bomen? Welkom bij De Werelt in Lunteren: de meest centrale locatie van Nederland! Met 15 zalen, een eigen restaurant, wellness center én natuurgebied de Veluwe als achtertuin is alles mogelijk. Ook is De Werelt ideaal voor meerdaagse bijeenkomsten. Kom overnachten in één van onze 125 luxe hotelkamers. Word 's ochtends wakker in een premium bed, sla de ramen open voor de frisse bosgeur, pak een verkwikkende douche of trek een paar baantjes in het zwembad. Geniet vervolgens van ons heerlijke ontbijtbuffet en begin je dag vol energie. Deel kennis, inspireer en verbind. Wat doe jij met de rust, ruimte en natuur rondom De Werelt?

Kasteel de Schaffelaar
Wil jij indruk maken met een stijlvol decor voor bijvoorbeeld een symposium, bedrijfsfeest of relatie evenement? Dan is Kasteel de Schaffelaar dé perfecte locatie in de Foodvalley: een monumentaal kasteel met een exclusieve uitstraling. Gelegen op een prachtig landgoed en voorzien van acht stijlvolle, multifunctionele ruimtes van verschillende grootte. De ruimtes zijn hoog, licht en ingericht met warme, natuurlijke materialen. Bij mooi weer kun je ook het bordes en de ruime kasteeltuin gebruiken.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
In welke van deze inspirerende omgevingen organiseer jij jouw volgende onvergetelijke bijeenkomst? Je ontdekt meer over deze locaties op www.nextvenue.nl. Liever persoonlijk contact? Neem dan gerust contact op via 088 000 15 21 of stuur een mail naar info@nextvenue.nl! Wij vertellen jou graag meer. Mogen wij met jou meedenken?
 

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by