Artikel

02-04-2024 10:42

Hoe ISO Groep ondernemers helpt bij een veilige online werkplek

In een tijd waarin digitalisering een cruciale rol speelt in elk bedrijf, is het waarborgen van een veilige online werkplek van essentieel belang. ISO Groep, uit Veenendaal, heeft zich bewezen als een betrouwbare partner voor ondernemers in heel Nederland. Met expertise op het gebied van IT, telefonie en printers, streven zij ernaar om bedrijven te helpen bij het soepel en veilig laten functioneren van hun systemen.

Kees Thoutenhoofd, eigenaar van ISO Groep, begrijpt het belang van lokale betrokkenheid. "Mensen doen zaken met mensen," zegt hij. "En wij geloven in het opbouwen van persoonlijke relaties, vooral in de regio waar we actief zijn. Het is krachtig om elkaar niet alleen op het werk, maar ook in de buurt tegen te komen. Dit versterkt de band en het vertrouwen tussen ons en onze klanten."

ISO Groep, van oudsher sterk geworteld in Veenendaal en omgeving, biedt niet alleen expertise, maar ook nabijheid en persoonlijke ondersteuning. Voor ondernemers is dit van onschatbare waarde, omdat ze weten dat er een team in de buurt is dat hen begrijpt en snel kan helpen bij eventuele problemen.

Veiligheid als prioriteit
Met de toenemende digitalisering van bedrijfsprocessen is cybersecurity een belangrijk thema geworden. Voor veel ondernemers is het echter een uitdaging om deze complexe materie goed te beheren.

Thoutenhoofd benadrukt het belang van het serieus nemen van computerbeveiliging. "Voor elk MKB-bedrijf is dit lastig. Het is daarom verstandig om dit uit te besteden aan specialisten zoals ISO Groep. Wij streven ernaar om ondernemers mee te nemen in het cybersecurityproces, zodat ze zich kunnen concentreren op hun bedrijf terwijl wij de veiligheid van hun IT-systemen waarborgen."

ISO Groep heeft zich gecertificeerd voor ISO 27001 en NEN 7510, wat betekent dat klanten erop kunnen vertrouwen dat hun IT-infrastructuur voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen. Dit geeft ondernemers gemoedsrust, wetende dat hun bedrijfsgegevens veilig zijn.

Proactieve beveiliging
Het team bij ISO Groep begrijpt dat gebruikers de zwakste schakel kunnen zijn in de beveiliging van een bedrijf. Daarom richten ze zich niet alleen op technische oplossingen, maar ook op bewustwording bij medewerkers. Dagelijks worden duizenden ongeautoriseerde aanvallen gedetecteerd op hun systemen. Door middel van multifactor-authenticatie en training van medewerkers helpen ze bedrijven om deze dreigingen te minimaliseren.

Naast het beveiligen van gebruikersaccounts en het monitoren van firewalls, biedt ISO Groep ook uitgebreide oplossingen voor de beveiliging van printers. Vaak over het hoofd gezien, kunnen printers een ingang zijn voor ongewenste toegang tot bedrijfsgegevens. Samen met Kyocera Document Solutions biedt ISO Groep beveiligde print- en scanapparatuur die voldoet aan de hoogste normen.

Efficiëntie en duurzaamheid
Naast veiligheid richt ISO Groep zich ook op efficiëntie en duurzaamheid in printoplossingen. "We helpen onze klanten met het verminderen van hun papierverbruik en bieden advies over slimme printoplossingen," legt Thoutenhoofd uit. "Het gaat er uiteindelijk om dat bedrijven hun processen digitaal en efficiënt kunnen inrichten, zodat de juiste informatie altijd beschikbaar is."

Voor ondernemers betekent dit niet alleen kostenbesparingen, maar ook een milieuvriendelijkere benadering van printen en scannen. ISO Groep zet zich in om bedrijven te helpen bij het vinden van de juiste balans tussen efficiëntie, kostenbesparing en duurzaamheid.

ISO Groep streeft ernaar om de verwachtingen van klanten te overtreffen, vooral als het gaat om service. "Als we beloven binnen een dag langs te komen voor een servicebezoek, zijn we er vaak binnen twee uur," zegt Thoutenhoofd. "Nog belangrijker is preventie. We monitoren voortdurend de IT-omgevingen van onze klanten om eventuele problemen proactief aan te pakken."

Voor ondernemers is ISO Groep een betrouwbare partner die niet alleen reageert op problemen, maar ook juist actief bezig is met het voorkomen ervan. Dit zorgt voor een soepele werkomgeving waarin technologie betrouwbaar functioneert.

Kennis en ontwikkeling
ISO Groep gelooft sterk in het delen van kennis en het blijven ontwikkelen van hun team. "Elk kwartaal organiseren we bijeenkomsten met al onze medewerkers", vertelt Thoutenhoofd. "Hier bespreken we nieuwe ontwikkelingen, delen we kennis en nodigen we externe sprekers uit om ons bij te praten over de laatste trends in cybersecurity."

Als ondernemer betekent dit dat u kunt vertrouwen op een partner die altijd op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen en trends in IT en cybersecurity. Dit zorgt ervoor dat uw bedrijf voorop blijft lopen op het gebied van digitale beveiliging.

Voor ondernemers die op zoek zijn naar een betrouwbare partner op het gebied van IT, telefonie en printoplossingen, biedt ISO Groep een uitgebreid scala aan diensten. Van lokale betrokkenheid tot proactieve cybersecurity-oplossingen en efficiënte printoplossingen, ISO Groep staat klaar om uw bedrijf te ondersteunen bij een veilige en efficiënte online werkplek. Met een sterke focus op klantenservice en continue ontwikkeling van kennis, is ISO Groep de ideale partner voor ondernemers die willen investeren in de toekomst van hun bedrijf.

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by