Artikel

30-05-2024 09:13

Kom proeven, ontmoeten en vergaderen in de Mauritskazerne!

De Mauritskazerne is een uniek rijksmonument in het hart van de FoodValley. Het is dé ontmoetingsplek voor bedrijven, organisaties en overheden. De statige entree, hoge plafonds en grote boogramen geven deze locatie zijn onmiskenbare uitstraling. Het draait bij de Mauritskazerne allemaal om foodbeleving. Al bij binnenkomst stappen jouw gasten in de wereld van food. Zo kom je in de wandelgangen langs foodart en displays met foodstories waarbij verhalen van voedselmakers uit de regio worden verteld. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw volgende vergadering of evenement? Lees dan snel verder!
 
Het ultieme decor voor jouw volgende evenement
Een congres, productlancering, kick-off of relatiedag organiseren? De Mauritskazerne biedt een compleet gethematiseerd decor voor jouw volgende evenement. In de voormalige exercitieloods van de Mauritskazerne ontvang je moeiteloos tot 350 gasten. De exercitieloods beschikt over een plenaire zaal met naastgelegen foodcourts. Ook zijn er verschillende subruimtes beschikbaar voor break-out sessies. Of ontdek de Oyster Room, geschikt tot 60 personen. We serveren op jouw evenement streekproducten uit de FoodValley en delen graag foodstory’s. Zo tillen we de beleving van jouw gasten ongetwijfeld naar een nieuw niveau. Liever je evenement of bijeenkomst online hosten? Wees dan welkom in de plug-and-play Broadcastroom. Van sfeervol decor tot high-end techniek; de studio staat voor je klaar. Camera’s aan en let’s roll!
 
Maak van jouw vergadering een échte beleving
Food verbindt. Food inspireert. Food prikkelt. En nergens ervaar je dat meer dan in de Mauritskazerne. Met meerdere vergaderruimtes in foodstyle wordt jouw vergadering een echte experience die inspiratie en creativiteit aanwakkert. Vergader bijvoorbeeld in de Mush Room, brainstorm in de Sweet Room, houd je strategische sessie in de Potato Room of ga lekker actief aan de slag in de Chef’s Room. Alle ruimtes zijn volledig gethematiseerd, luxe ingericht en voorzien van state-of-the-art apparatuur. Wanneer kom jij de lekkerste vergaderplek van Nederland ontdekken?
 
Lunchroom met de lekkerste (lokale) producten
Vergadering geboekt? Dan hoef je je over de lunch in ieder geval geen zorgen te maken. In onze lunchroom staat namelijk iedere werkdag een heerlijk lunchbuffet voor jou klaar met verse, gezonde en lokale producten zodat jij de dag goed door kunt komen. In ons online boekingssysteem kun je dit eenvoudig als optie aanvinken. Klinkt goed, toch?
 
Combineer jouw vergadering met een unieke tasting experience
Wat de Mauritskazerne écht uniek maakt? Dat is dat de monumentale kazerne een heuse Tasting Room bevat, waar je tijdens een unieke tasting experience een mini-foodreis door de rijke wereld van het eten op je bord maakt. Perfect als break of prikkelende afsluiting van jouw vergadering.In totaal zijn er zeven tastings beschikbaar. Duik bijvoorbeeld in de wereld van vertical superfoods of kijk mee bij het bijzondere proces van fermentatie. Ga op een smaakreis langs prijswinnende Jersey-kazen, verschillende soorten honing of ambachtelijke kloosterbieren met een moderne twist. Terwijl je geniet van de proeverij maak je via de 360° videowall kennis met de lokale voedselmakers. Proeven is nog nooit zo leuk geweest! Smaakt de proeverij naar meer? Trakteer jecollega’s, klanten of relaties dan op een 2-uur durende diner experience met een heerlijke driegangendiner met bijpassende wijnen.

Jouw eigen foodbeleving creëren?
De mogelijkheden in de Tasting Room zijn eindeloos. Naast onze proeverijen is het ook mogelijk om jouw eigen foodbeleving te creëren. Gebruik hierbij de videowall en de twee luxe, geschakelde kookeilanden. Bijvoorbeeld voor een kookdemostratie, feedback op te halen via een testpanel of een nieuw (food)product te lanceren. Iedereen zit in deze ruimte rond twee geschakelde kookeilanden, waar alle gerechten live voor jullie worden klaargemaakt. Ook de koelcel en de compacte horecakeuken met spoelstraat naast de Tasting Room staat exclusief tot jouw beschikking!

Duurzaamste rijksmonument in Nederland
Van binnen is de kazerne volledig gerenoveerd en verduurzaamd. Duurzaamheid vind je niet alleen terug in het gebouw, maar ook in het eten wat geserveerd wordt. Bij de Mauritskazerne kennen we de kracht van lokaal als geen ander. Wat er op je bord ligt komt rechtstreeks van boeren uit het land. Al deze maatregelen bij elkaar hebben geresulteerd in een A++++-energielabel. Een zeer bijzondere prestatie voor een rijksmonument.
 
Stationslocatie met parkeergelegenheid
De Mauritskazerne ligt in Ede, centraal in Nederland. Op 5 minuten lopen van het intercitystation Ede-Wageningen, maar ook met de auto is de kazerne goed te bereiken. Je bent er vanaf de snelweg A12 binnen 10 minuten. Parkeren kan op het parkeerterrein naast de kazerne. Ideaal bereikbaar dus voor jou en jouw gasten!
 
Mogen we jou ontmoeten in de Mauritskazerne?
Vergader jij binnenkort tussen de lekkerste guilty pleasures, de toch-niet-zo-Hollandse aardappel of in ons foodatelier? Of creëer jij bijzondere ontmoeten in onze exercitielood? En wil je daarnaast al je zintuigen laten prikkelen tijdens onze unieke foodbeleving? Eén ding is zeker: jouw volgende bijeenkomst wordt een heuse beleving vol inspiratie en creativiteit. We vertellen je hier graag meer over. Bel 088 000 15 06 of stuur een e-mail naar info@mauritskazerne.nl. Hopelijk mogen we jou binnenkort verwelkomen!

De Mauritskazerne is onderdeel van Next Venue. Ontdek meer locaties op www.nextvenue.nl/locaties.

EXCLUSIEVE UITNODIGING voor ondernemers in de FoodValley!
Luister, kijk, ruik, voel, proef en maak je klaar voor een smaakbeleving op je bord met een vleugje visuele magie! Wil jij dit zelf komen ervaren? Dan hebben wij voor jou als ondernemer in de FoodValley goed nieuws, want wij nodigen jou graag van harte uit om de 360° tasting experience in de heuse Tasting Room GRATIS te komen beleven op donderdag 6 of 13 juni 2024 vanaf 17:30 uur. Het exacte programma volg later. Vragen of wil jij hierbij zijn? Stuur dan een mail naar marketing@nextvenue.nl. Wij claimen graag jouw stoel. Wil je iemand meenemen? Geen probleem, we ontvangen graag één introducee.

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by