Nieuws

03-06-2019 20:11

Testrijders gezocht voor Rally door de Valley!

Vallei Business organiseert op donderdag 13 juni a.s. de eerste editie van Rally door de Valley. Een bijzondere tocht door de regio FoodValley die in het teken staat van duurzaamheid. Bent u zich actief aan het oriënteren op een nieuwe duurzame auto en wilt u op één dag volledig gratis een aantal verschillende modellen testen en netwerken? Meld u dan nu hier aan voor deze bijzondere testdag van Vallei Business.

De rally rijden we met elektrische auto’s die door verschillende autodealers uit de regio FoodValley speciaal voor deze dag ter beschikking worden gesteld. Onderweg bezoeken we bedrijven en locaties die een bijzondere rol hebben in de ontwikkeling van nieuwe duurzaamheidsconcepten. Bij elke tussenstop schrijft u uw bevindingen van de geteste auto op. Deze bevindingen zullen samen met uw naam worden verwerkt in de testverslagen die in editie 3 van Vallei Business komen te staan.

Voor deze rally nodigen wij een selecte groep van bestuurders, ondernemers, managers en onderwijsvertegenwoordigers uit. Zij kunnen tijdens de Rally de voordelen van elektrisch rijden ervaren en tegelijkertijd op een ontspannen manier nieuwe contacten leggen.

PROGRAMMA RALLY DOOR DE VALLEY 13 JUNI A.S.
12.00 uur Ontvangst + lunch bij Restaurant Vendel, Veenendaal
12.45 uur Peptalk over elektrisch rijden
13.15 uur Rally met enkele tussenstops waarbij u
                kunt wisselen van auto
± 17.30 uur Slot met borrel bij Restaurant Vendel, Veenendaal

AANMELDEN
Laat u ons z.s.m. weten of u meerijdt in deze bijzondere rally? U kunt zich hier aanmelden. U ontvangt daarna details over het programma. 

Geef u snel op, want er is beperkt plaats!