Nieuws

15-05-2020 20:44

BOV-lunchwebinar 20 mei: Bereid je voor op veranderingen!

Wat te doen als de omzet ineens veel minder – of veel méér wordt? Hoe ga je met je personeel, je liquiditeit, je voorraad om? Nu iedereen geconfronteerd wordt met de impact van een grote verandering verzorgt de BOV Business School een lunchwebinar om bedrijfskundig en financieel perspectief te bieden. Michiel van de Watering biedt praktische handvatten om je mogelijkheden en kansen in kaart te brengen. Want je hebt vaak geen invloed op het ontstaan van grote veranderingen, maar je kunt je er wel goed op voorbereiden.

Wanneer?
We houden het webinar tijdens lunchtijd van 12 tot 13 uur op woensdag 20 mei a.s

Voor wie?
Dit webinar is bij uitstek gericht op kleine en middelgrote MKB-bedrijven en zeker ook interessant voor eenmanszaken.

Aanmelden
Meld je aan via de knop Registreren, onderaan op deze pagina, waarna je de bevestiging krijgt via het programma WebinarJam. Je hoeft er niets voor te downloaden, alleen op 20 mei kort voor 12 uur in te loggen via de link die je hebt gekregen.

Iedereen die zich aangemeld heeft – dus ook degenen die het webinar niet kunnen bijwonen – krijgen na afloop de link om de sessie terug te zien.

Stuur vooraf je vragen in!
Jouw vraag is wellicht ook interessant voor andere ondernemers. Stuur deze daarom naar Michiel via mvdwatering@tamkb.nl, zodat hij deze – zonder naamsvermelding – kan behandelen tijdens de sessie. 
 
delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement