Nieuws

08-06-2021 10:38

CMC start met verhuur kantoorpanden World Food Center Ede!

De wereldbevolking groeit. Het klimaat verandert. Onze voedselvoorziening vraagt om verdere verduurzaming. Om gezond voedsel en innovatieve businessmodellen. Centraal gelegen in de innovatieve regio Foodvalley vervult World Food Center hierin een sleutelrol. Dit is de plek waar steeds meer ondernemers, overheden en onderwijsinstellingen samen werken aan de voedselvoorziening van morgen.

Alles draait om voedsel op het World Food Center: dé food-ontmoetingsplek in Nederland. Op het voormalig kazerneterrein in Ede, aan de rand van de Veluwe, verrijst een dynamisch nieuw stadsdeel, waar wonen, werken en beleven samenkomen. Hier wordt het ideale en kansrijke vestigingsklimaat voor innovatieve (agri)foodbedrijven, organisaties en kennisinstellingen gecreëerd, die samen willen bouwen aan een gezonde toekomst voor people, planet en profit; We Work Food.

Op het terrein worden op dit moment de voorbereidingen getroffen voor de bouw van een aantal duurzame en groene kantoorpanden, allereerst gebouw DELTA. CMC Bedrijfsmakelaars biedt diverse kantoorruimten in dit gebouw aan. Voor meer informatie: cmcbedrijfsmakelaars.nl/worldfoodcenter of bel 0318 - 501 000.
delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement