Nieuws

17-06-2021 10:12

Hét podium voor innovatieve ondernemers in Regio Foodvalley

In Regio Foodvalley wordt volop gewerkt aan de toekomst. Met slimme ideeën, onverwachte samenwerkingen en een gezonde dosis pragmatisme kom je tot de mooiste innovaties. De Innovatieprijs Regio Foodvalley zet deze innovaties - én de ondernemers die ze ontwikkelden - in de spotlights. Op 29 september 2021 hopen we bij elkaar te kunnen komen voor de uitreiking. Deze avond biedt een podium aan innovatieve ondernemers, maar ook veel inspiratie en nieuwe ontmoetingen.
 

Deel jouw innovatie

Ben jij een vindingrijke ondernemer met een innovatie die bijdraagt aan de uitdagingen van nu? Meld je dan nu aan!

MELD EEN INNOVATIE AAN
 

De prijsuitreiking

Juist in deze tijd hebben we er zin in om elkaar weer te ontmoeten en positieve energie op te doen. Daarom hopen we van de uitreiking op 29 september 2021 een feestelijke avond te maken.

IK WIL ERBIJ ZIJN
Lees meer over de prijsuitreiking

De award

De award, waarin het logo van de innovatieprijs is te herkennen, wordt in 3D geprint in een gerecycled kunststof. De voet van de award is gemaakt van sloophout van één van de vrijkomende stallen uit de regio. In de vorm zijn de contouren van de Regio Foodvalley zichtbaar.
Echt circulair dus!

 

De jury

Alle inschrijvingen worden door een onafhankelijke vakjury beoordeeld. Stuk voor stuk professionals met veel ervaring, een groot (maatschappelijk) netwerk en een duidelijke visie op innovatie. De jury kijkt naar originaliteit, impact, duurzaamheid en circulariteit, sector-overstijgende samenwerking en ondernemersch


Lees meer over de jury

Young Talent Award

Voor de grote finale reiken we ook de Young Talent Award uit. Studententeams met een geweldig idee klimmen op het podium en pitchen hun idee. Gasten op het event stemmen hun favoriete idee naar de winst. De inzet? De winnaar van deze publieksprijs gaat er vandoor met de award en professionele ondersteuning om het idee verder uit te werken!

MELD JE AAN VOOR DE YOUNG TALENT AWARD

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement