Nieuws

23-06-2021 13:18

De Marketing Reus nu gevestigd in het World Food Centre

In Ede wordt het voormalige kazerneterrein Maurits Zuid omgetoverd tot dé ontmoetingsplek in Nederland: het World Food Centre (WFC). Het WFC biedt unieke kansen voor startende ondernemers, zo ook voor De Marketing Reus. Het kantoor ligt op een prachtig terrein, omgeven door natuur en het ademt ondernemerslust. Overal zie je bedrijvigheid wanneer je op het kazerneterrein loopt. De ene ondernemer is bezig met het produceren van koffie en de andere zit achter zijn computer en is bezig met financiën. De Marketing Reus is één van die ondernemers die zich gevestigd heeft op het kazerneterrein.

In 2 voormalige kazernegebouwen op het WFC terrein is plek voor deze creatieve ondernemers. De gebouwen waar de ondernemers kunnen groeien, zijn voormalige barakken. Deze barakken dienden als woningen voor militairen. Deze kazernegebouwen worden op korte termijn gesloopt om plaats te maken voor het WFC hotel. Tot die tijd kunnen deze gebouwen in gebruik genomen worden door start-ups en scale-ups. Deze barrakken hebben de naam ROOTS gekregen. Zo heeft ondernemer Herbert Veneberg van De Marketing Reus hier ook gebruik van gemaakt. Hij is nu gevestigd met zijn online marketingbureau in het nieuwe kantoor in het WFC.

Ondernemer Herbert van De Marketing Reus
Herbert Veneberg helpt met De Marketing Reus diverse ondernemers op het gebied van online marketing. Hij biedt met zijn online marketingbureau enkele diensten aan, waaronder Link Building (een manier om websites hoger in Google te krijgen), Content Marketing (informatie wordt gemaakt en verspreid naar de consument) etc. Zij begeleiden websiteprojecten, zijn expert op het gebied van linkbuilding en hebben al diverse klanten geholpen die reuze resultaten hebben behaald. Nu hij gevestigd is in het WFC kan hij zich nog verder gaan ontwikkelen en groeien. “Ik zie er erg naar uit om met De Marketing Reus nog meer te groeien en reuze sprongen te maken. Dat is nu mogelijk met de faciliteiten die ik hier heb in het gebouw van ROOTS!”. Naast de faciliteiten en de prachtige natuurrijke omgeving is ook de locatie van het WFC is ideaal. Het WFC is namelijk gevestigd naast het NS-station Ede-Wageningen, wat zo’n beetje het middelpunt van Nederland is. Ook is het goed te bereiken vanaf de A12.

Herbert woont zelf ook in Ede en zag de bedrijvigheid bij ROOTS en werd daar al snel enthousiast van. Zo voert hij verschillende marketing diensten uit voor De Haardenexpert, Flamboyanthaarden en Lanova Laadpalen. Hij is al flink aan het groeien met zijn bedrijf en het WFC biedt hem de kans om nog verder door te groeien. Hij ziet nu nog meer naar de toekomst uit nu er groeikansen in het vooruitzicht liggen.

Wilt u ook een reuze sprong maken met uw bedrijf? Neem dan contact op met De Marketing Reus! Je bereikt Herbert via info@demarketingreus.nl of 06-18857216
delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement