Nieuws

06-09-2023 08:58

Alliance Automotive Group Benelux neemt MSH equipment over

Na de recente aankondiging dat Alliance Automotive Group Benelux (AAGB) een belangrijke speler wil worden in de Autoschade herstel markt, is AAGB trots te kunnen aankondigen dat er overeenstemming is bereikt met de eigenaren van MSH equipment te Zwaag om de aandelen te verwerven.

Hiermee kan AAGB voortvarend door in de Autoschade herstel business waarbij training en opleiding, een goed en breed assortiment en het hebben van een servicedienst en import schap van equipment voor de Benelux zeer belangrijk zijn. De overname zal per 1 september 2023 effectief worden. Alle medewerkers gaan mee naar de AAGB.

Rob Visser, Netwerk Directeur bij AAGB: “Na het aantrekken van Hans Musters en Sven Zipp hebben de heren de tijd gekregen om de Paint en Non-Paint divisie gestalte te geven binnen Alliance Automotive Groep Benelux. We maken slagen en zijn reeds rond met meerdere lakfabrikanten. Wij zijn verheugd dat we de aandelen van MSH Equipment, de marktleider in schadeherstel equipment, hebben verworven waardoor wij vol gas door kunnen met onze mogelijkheden in deze belangrijke branche.”

Marcel Martens, Directeur MSH equipment, legt uit: “We hebben altijd het doel gehad om een compleet pakket schadeherstel equipment aan te bieden. Als bedrijf zijn we een betrouwbare partner voor onze klanten en leveranciers. Om dit elke dag waar te maken is net als het bedrijven van topsport. We zijn de laatste jaren behoorlijk gegroeid en toe aan een volgende stap.  Met Alliance Automotive als nieuwe eigenaar kunnen wij verder doorgroeien en ontstaan er nieuwe mogelijkheden die perfect aansluiten met de koers die we ingezet hebben. We zullen zorgen voor een warme overdracht en zijn dan ook blij dat ons complete team van medewerkers waar we trots op zijn, meegaan naar de nieuwe eigenaar.”

Compleet in schadeherstelapparatuur
MSH equipment is importeur van een breed assortiment equipment en gereedschap gericht op de autoschadeherstelbranche. MSH equipment staat voor goede kwaliteit, advies op maat, snelle levering en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

MSH is in 1996 begonnen en heeft sinds 2018 een prachtig pand in Zwaag (Hoorn). In dit energie neutrale pand zit ook een compleet ingerichte opleidingslocatie voor theorie en praktijktrainingen met eigen trainers. Ook keuringen, onderhoud, installatie en service worden door het eigen team uitgevoerd.

Van 20 tot en met 22 september 2023 organiseert MSH equipment de Equipment Spektakel Dagen  met o.a. workshops, demonstraties en kennissessies.

Aanmelden kan via de website van MSH equipment. (www.msh-equipment.nl)
 
delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by