Nieuws

09-11-2023 09:29

Unieke kans voor talenten: Het Talent Event 2023 komt eraan!

Voor (pré)studenten in Regio Foodvalley (gemeenten Barneveld, Ede, Nijkerk, Rhenen, Renswoude, Scherpenzeel, Veenendaal en Wageningen) biedt het Talent Event 2023 een unieke gelegenheid om kennis te maken met bedrijven en opleidingsmogelijkheden. Op dinsdag 28 november opent het Schaffelaartheater in Barneveld tussen 14.00 uur en 20.30 uur zijn deuren voor dit inspirerende evenement.

Bij het Talent Event 2023 draait het niet alleen om wat je kunt, maar om wat je kunt worden. Het Talent Event is bedoeld om jongeren in de leeftijd van 13-24 jaar in contact te brengen met bedrijven en opleidingsinstituten in Regio Foodvalley. Dit initiatief is een samenwerking vanuit de Regio Foodvalley met Food Academy Nijkerk, ICT Campus, Knooppunt Techniek, Barneveld Tomorrow en de Barneveldse Techniek Opleiding. 

Wat kun je verwachten op het Talent Event?

Het Talent Event 2023: waar dromen worden omgezet in kansen en kansen in toekomstige successen. Voor leerlingen op het voortgezet onderwijs en studenten is er een scala aan activiteiten. Variërend van boeiende workshops over bijvoorbeeld Artificial Intelligence of het voeren van sollicitatiegesprekken tot racesimulatoren en het maken van je eigen smoothie op een smoothiefiets. Bovendien komen de leerlingen en studenten direct in contact met bedrijven en opleidingsinstituten om hun toekomstige pad uit te stippelen. Hier zijn mogelijkheden om een stageplek of bijbaan te vinden. 

Uiteraard is er allerlei lekkers te verkrijgen tijdens dit evenement, zoals broodjes hamburger, smoothies, friet en nog veel meer!

Maak kans op geweldige prijzen!

Het Talent Event biedt ook de kans om fantastische prijzen te winnen, waaronder ballonvaarten voor 2 personen, een mountainbike, of een voucher van € 1000,- voor autorijlessen.

Details van het evenement:

  • Datum: Dinsdag 28 november
  • Locatie: Schaffelaartheater, Theaterplein 1, 3772 KX Barneveld
  • Tijd: Van 14:00 tot 20:30 uur
  • Bereikbaarheid: Het theater is goed bereikbaar via het openbaar vervoer, op slechts 5 minuten lopen van station Barneveld Centrum.

Er zijn nog enkele plekjes vrij voor bedrijven die willen deelnemen aan het Talent Event. Zij kunnen zich aanmelden via www.talentevent2023.nl.

Dit is een kans voor talenten om te leren, te netwerken en hun toekomst vorm te geven. Mis dit evenement niet en doe mee op 28 november in het Schaffelaartheater!

Wilt u meer informatie bezoek de website: www.talentevent2023.nl Vooraf aanmelden voor bezoekers is niet nodig.

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by