Zakenautotestdag 2023: Toeren in het zonnetje

Magazines | Vallei Business nummer 3 2023

Met een gemixt arsenaal aan auto's en een even zo diverse groep deelnemers was de eerste Zakenautotestdag van Vallei Business van dit jaar een feit op woensdag 21 juni. Alles was die dag uit de kast getrokken om de zakenauto's van hun beste kant te laten zien.
 
Tijdens de zakenautotestdag konden de testrijders zich wederom vergapen aan een groot aanbod aan zakenauto's die door de dealers ter beschikking waren gesteld. De verschillende merken, types en uitvoeringen waren voldoende om een goede indruk te krijgen van het hedendaagse autoaanbod. De dag ging van start bij Boerderij Hoekelum in Bennekom.
 
Daar werden de dealers en testrijders gastvrij ontvangen met wat te drinken en een heerlijke lunch. Iedereen werd welkom geheten en na een korte briefing en een groepsfoto, was het tijd om de auto's op te zoeken. Na een tussenstop bij Moeke in Ede werd de weg vervolgd naar Planken Wambuis in Ede.
 
De derde stop was bij Carwash & Co in Ede. De weg naar deze locatie was de perfecte route om de auto's eens goed te testen. De route ging weer terug naar de startlocatie, Boerderij Hoekelum waar de deelnemers nog konden naborrelen.
 
DEALERS EN AUTOMODELLEN
  • Autobedrijf Van Gent
  • Ekris BMW Veenendaal
  • Van Gent Lease
  • Tesla Netherlands B.V.
  • Hedin Automotive - Hongqi E-HSG
 
LOCATIES
Boerderij Hoekelum, Bennekom
Moeke, Ede
Planken Wambuis, Ede
Carwash & Co, Ede
 
TESTRIJDERS
Andries Frankenhuizen – Movi Groep BV
Yannick Moelaert – Innomarca
Timo de Joode – Innomarca
Richard Vonk – Van Veen Advocaten
Wiktoria Korbecka – Van Veen Advocaten
Thom ten Westeneind – Van Veen Advocaten
Carmen Zimmerman – De Nieuwe Jij
Sjoerd van der Looy – Van Munster Media
 
delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by