Artikel

19-03-2024 13:04

Toekomstbestendig ondernemen in Regio Foodvalley!

Regio Foodvalley wil u van harte uitnodigen voor de bijeenkomst Toekomstbestendig ondernemen in Regio Foodvalley! Dit ondernemende event vindt plaats op donderdag 4 april 2024 in de Mauritskazerne in Ede.

Ondernemers in Regio Foodvalley staan voor uitdagende tijden. Ze werken in een dynamische omgeving die snel verandert. Er komen grote transities zoals circulariteit, digitalisering, dataficering, oboticering en kunstmatige intelligentie op hen af. De komende decennia brengt dit ook ingrijpende veranderingen in productie en dienstverlening met zich mee. Ook het onderwijs zal zich daarop gaan aanpassen. Daarnaast staat Regio Foodvalley voor de uitdaging van een verstedelijkingsopgave met de bouw van ongeveer 40.000 nieuwe woningen in de komende 10 tot 20 jaar. 

In de afgelopen periode heeft Regio Foodvalley onderzoek laten doen naar de invloed van toekomstige trends en ontwikkelingen op het regionale bedrijfsleven. Wat betekenen deze ontwikkelingen voor de economie van Regio Foodvalley en welke impact hebben ze op de toekomstige ruimtebehoeften van bedrijven en kennisinstellingen? Tijdens deze bijeenkomst delen we de resultaten van dit onderzoek en gaan we in inspirerende rondetafelgesprekken dieper in op de verkregen inzichten samen met vertegenwoordigers uit de regio.

DONDERDAG 4 APRIL 2024
19:00 UUR TOT 22:00 UUR
MAURITSKAZERNE EDE


PROGRAMMA
19:00 uur Inloop
19:30 uur Welkom door Maud Hulshof, bestuurlijk verantwoordelijk voor thema Economie in Regio Foodvalley
19:40 uur Innovatiekracht in Regio Foodvalley door Henk Kievit, CHE lectoraat Dienstbaar Organiseren
20.00 uur Presentatie onderzoek Economie van de toekomst in Regio Foodvalley door Peter Savelberg.
20.30 uur Rondetafelgesprekken met experts en bedrijfsleven
21:30 uur Netwerkborrel
22.00 uur Einde bijeenkomst

AANMELDEN
Om ervoor te zorgen dat uw bedrijf klaar is voor de toekomst, raden we u van harte aan om deel te nemen aan deze bijeenkomst. U kunt zich aanmelden via DEZE LINK. Wij ontvangen uw aanmelding graag uiterlijk 25 maart 2024.
delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by