Business-ontmoet-business

13-08-2015 15:36

U kunt zich nog inschrijven voor de Business Ontmoet Business bij Kookmeesters!

Uniek, culinair, sfeervol en besloten:Kookmeesters biedt een verrassende ervaring op een schitterende locatie, gelegen in het historische centrum van Utrecht. Met plezier verzorgen zij voor elke gelegenheid de juiste invulling. Een kookworkshop, borrel, vergadering, feest of diner? Alles kan! Op maat gemaakt, precies zoals u wenst en altijd kwalitatief, origineel en smaakvol.

En op maandag 21 september is Kookmeesters hét decor voor een bijzondere Business Ontmoet Business (BOB)-Borrel! Met een voorkeur voor verse seizoensproducten van topkwaliteit verwelkomen wij u graag voor een productieve, gezellige én culinaire avond. Kom op actieve en informele sfeer met elkaar in gesprek en beleef een smaakvolle bijeenkomst. 

Inschrijven voor deze BOB-Borrel kan via de website van BOB Midden-Nederland. Dit  is geheel kosteloos en uiteraard is er een welkomstdrankje inbegrepen. Aan heerlijk eten zal het u ook niet ontbreken!

Nog geen lid? Geen probleem, want iedereen mag eenmalig kosteloos deelnemen zonder lidmaatschap. Heeft u dat al eens eerder gedaan? Neem dan vrijblijvend contact op met één van de volgende BOB-organisatoren betreft de mogelijkheden: Danny Toonen (024 3503240) of Kathy van der Horst (024 3738502).
delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by