Business-ontmoet-business

26-11-2015 16:46

Schrijf u nu in voor de Eindejaars BOB-Borrel!

Op maandag 7 december 2016 is het alweer tijd om samen het jaar 2015 uit te luiden en dit doen wij bij de sfeervolle locatie Mariënhof in Amersfoort. Er wordt gezamenlijk teruggekeken naar de successen en uitdagingen van het afgelopen jaar. Maar we staan ook stil bij 2,5 jaar BOB. Ook is het tijd om vooruit te kijken en heffen we het glas op alle nieuwe kansen die 2016 ons gaat brengen!

Historie van de Mariënhof
De Mariënhof is ruim 500  jaar oud en kent een rijke historie. Wandelend door het monumentale pand proeft u nog de sfeer van vervlogen tijden. Deze authentieke sfeer kenmerkt de Mariënhof en maakt haar uniek.

Naast alle historsche indrukken horen we deze avond alles over de hedendaagse zakelijke mogelijkheden van de Mariënhof.

Wilt u gezellig netwerken tijdens de eindejaars BOB-Borrel met collega-ondernemers uit de regio's Rivierenland, Utrecht en Vallei? Wacht dan niet langer met aanmelden, want voor deze avond hebben wij slechts 50 plaatsen beschikbaar!

Het programma is als volgt:

17.30 uur  - 18.00 uur Ontvangst
18.00 uur  - 18.15 uur Opening
18.15 uur - 19.00 uur Presentatie Mariënhof
19.00 uur - 20.00 uur Diner
20.00 uur - 21.00 uur Netwerken
 
Na de ontvangst met een welkomstdrankje, tussen 17.00 en 18.00 uur, zal de bijeenkomst worden geopend door BOB-organisator Danny Toonen.  Vervolgens zal er een presentatie over Mariënhof worden georganiseerd. Uiteraard krijgt u gedurende de avond ruim de gelegenheid om te netwerken. Na afloop krijgen alle deelnemers een goed gevulde goodiebag mee naar huis. Heeft u een product dat hier niet in mag ontbreken? Dit kunt u tot en met donderdag 3 december aanleveren bij ons op kantoor (Kerkenbos 12-24A, 6546 BE Nijmegen). Per post of afgeven mag allebei! 
 
Aanmelden voor deze netwerkborrel? Klik hier!

Locatie: 
Mariënhof
Kleine Haag 2
3811 HE Amersfoort


Nog geen BOB-lid? 
Het welkomstdrankje en diner zijn inbegrepen, verdere consumpties zijn voor eigen rekening. Inschrijven kan via de BOB-site en is verplicht. Heeft u al eerder een BOB-evenement bijgewoond? Neem ook dan contact op met de BOB-organisatoren. Zij informeren u graag over de mogelijkheden.

Graag tot ziens op maandag 7 december in Amersfoort!

Over Business Ontmoet Business (BOB) Midden Nederland
Business Ontmoet Business (BOB) is een platform om op informele wijze in contact te treden met collega-ondernemers en is bedoeld voor ondernemers, directeuren en professionals van bedrijven, overheden en non-profit organisaties in de regio. Zaken doet u met mensen en een goed netwerk is daarom heel belangrijk. 

Door de informele sfeer is de BOB-Borrel uitermate geschikt voor het leggen en vernieuwen van deze noodzakelijke businesscontacten.
delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by