Business-ontmoet-business

10-12-2015 09:19

Geslaagde Eindejaars BOB-Borrel


Op maandag 7 december 2016 was het alweer tijd om samen het jaar 2015 uit te luiden tijdens onze Eindejaars BOB-Borrel en dit deden wij bij de sfeervolle locatie Mariënhof in Amersfoort. De gasten genoten van de sfeervolle ambiance en het fantastische walking diner.

Na een voorstelrondje was het de beurt aan Imke Emons en Eva Schmidt Cnossen van LIVA, die een overtuigend betoog voor hun stichting hielden. De stichting is er voor ouders in Nederland die financiele en psychische hulp nodig hebben rondom de bevalling, na de geboorte van hun kind of na het overlijden van hun kind. 
Oprichtster Imke Emons en haar partner kwamen zelf in een lastig parket terecht toen bij geboorte van hun tweeling Xavi en Fleur hun zoontje Xavi een ernstige hartafwijking bleek te hebben. Er volgde een lange periode van wekelijkse ziekenhuisbezoeken waardoor hun financiële middelen langzaam maar zeker uitgeput raakten. Emons vond het maar moeilijk om te geloven dat er in Nederland zo weinig geregeld was voor ouders die in deze situatie zitten en besloot met stichting LIVA een helpende hand te bieden. Eva Schmidt Cnossen is aangesloten bij LIVA als pyscholoog en zelf moeder van een zorgintensieve zoon. Zij vertelde over haar drijfveren om andere ouders te helpen en benadrukte de noodzaak van het bestaan van stichting LIVA.

Daarna was het tijd voor een culinair walking diner en volgde een rondleiding door het prachtige gebouw dat ontzettend veel mogelijkheden voor zakelijke bijeenkomsten te hebben.

Na de rondleiding werd er nog nageborreld en genetwerkt. Tot slot kreeg iedereen een goed gevulde goodiebag mee naar huis.

Meer informatie over stichting LIVA vindt u op www.stichtingliva.nl.
 
delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by