Business-ontmoet-business

05-04-2016 17:04

Spreker BOB-Borrel bekend!

Aanstaande maandag, 11 april, spreekt Rein Kreeft de directeur van OnderlingKrediet over crowdfunding op de Business Ontmoet Business (BOB)-Borrel van Midden-Nederland. OnderlingKrediet verwacht dat de ontwikkelingen in de financiële wereld van dien aard (zullen) zijn dat het moeilijk wordt om het bedrijfsleven van kredieten te voorzien. Anderzijds hebben investeerders (kredietgevers) momenteel een (te) laag rendement op hun beleggingen. Door het samen brengen van de vraag en aanbod en het verzorgen van de administratieve en financiële afhandelingen rondom dit proces verwacht OnderlingKrediet in een behoefte te voorzien.

Dit keer bent u welkom op Landgoed Zonheuvel te Doorn. De rijke historie van het landgoed is uitnodigend voor een rondleiding/boswandeling, maar hier wordt tevens onze kennis van de geschiedenis getest. Bovendien zal netwerkmeester Rens Tanis ons deze avond uitdagen.

We nodigen u hier graag voor uit! Op 11 april wordt u tussen 17.30 en 18.00 uur ontvangen met een welkomstdrankje aan de Amersfoortseweg 98, Doorn en uiteraard wordt u tevens getrakteerd op een heerlijk diner uit eigen keuken. 
 
Wilt u voor de eerste keer deelnemen aan deze BOB-Borrel? Deelnamekosten bedragen € 25,-. Deze worden verrekend indien u besluit om een BOB-lidmaatschap af te sluiten. Eén jaar lidmaatschap bedraagt slechts € 250,- en dat voor zo'n zes keer een mooi verzorgde netwerkborrel, waarbij het diner en een welkomstdrankje altijd zijn inbegrepen. Het betreft dan ook een bedrijfslidmaatschap wat inhoudt dat er meerdere mensen binnen uw organisatie profiteren van dit lidmaatschap. Adverteert u in de huidige editie van één van genoemde titels? Dan mag u eenmalig kosteloos deelnemen aan deze gezellige en interessante netwerkbijeenkomst. Heeft u nog vragen of opmerkingen? Neem dan vrijblijvend contact op met één van de BOB-organisatoren; Danny Toonen of Kathy van der Horst Adanir 

Aan het einde van de avond delen we goodie bags uit. Heeft u zelf nog leuke gadgets? Dan kunt u deze naar ons kantoor sturen en zullen wij deze ook toevoegen en uitdelen. Voor ons adres verwijzen we u naar onze handtekening onder aan. 

Over Business Ontmoet Business (BOB) Midden Nederland
Business Ontmoet Business (BOB) is het ondernemersplatform van de vijf Business-magazines van Van Munster Media. BOB Midden-Nederland bestaat uit de regio's Utrecht, Rivierenland en Vallei. BOB-Borrels zijn voor alle personen die bedrijven in de desbetreffende regio's vertegenwoordigen. Van kleine zelfstandige tot directielid van een grote industriële onderneming. Bij BOB-Borrels draait het om echte contacten. Persoonlijke interactie en het uitwisselen van ervaringen staan centraal.

Graag tot ziens op maandag 11 april  bij Landgoed Zonheuvel in Doorn!
delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by