Nieuws

28-09-2016 16:07

Harm Edens presentator Business Event gemeente Ede!

De organisatie heeft niemand minder dan Harm Edens bereid gevonden om de twaalfde editie van het Business Event gemeente Ede te presenteren. De verkiezingsavond vindt plaats op maandag 10 oktober 2016 in de ReeHorst.
 
Harm Edens is tekstschrijver en presentator. Met regelmaat verleent Harm zijn medewerking aan tal van televisieprogramma’s. We kennen hem natuurlijk allemaal van het succesvolle nieuwsprogramma Dit was het nieuws en als gezicht van het 4Daagse Journaal. Daarnaast schreef hij samen met Ger Apeldoorn scripts voor onder andere SamSam, Laat maar zitten en Het Zonnetje in Huis. Momenteel is Harm elke werkdag te zien als presentator van de nieuwe quiz bij de NTR: ‘De Universiteitsstrijd’. De organisatie van het Business Event gemeente Putten is met Harm Edens als presentator verzekerd van kwaliteit. Harm is een enthousiaste en scherpe grappenmaker, betrokken, en altijd met respect.
 
Dit wilt u niet missen!
Zoals eerder vermeld vindt het Event plaats op maandagavond 10 oktober 2016 in de ReeHorst te Ede. Voor meer informatie of voor het aanschaffen van toegangskaarten voor deze avond kunt u terecht op onze website: www.businesseventede.nl via het tabblad kaarten bestellen of u kunt telefonisch contact opnemen met de organisatie Network Business Events via telefoonnummer: 0318-658740.
 
 
 
 
delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by