Artikel

27-05-2019 10:58

Top 5 laptoptassen voor heren

Voor de werkende man zijn er een paar items belangrijk. Zijn auto, kleding en zijn laptoptas. Kortom zijn uitstraling! Nu is een laptoptas een musthave voor iedereen die voor werk of studie veel onderweg is. Je laptop is je informatie dus zorg je dat jouw laptop veilig en onbeschadigd samen met jou op de eindbestemming aankomt.

Bij het kiezen van een voor jou geschikte laptop tas spelen factoren een rol. Het formaat van je laptop (hoeveel inch is je scherm), of je alleen je laptop mee wil nemen of nog andere zaken en natuurlijk jouw persoonlijke stijl. Als man wil je geen uren zoeken naar het juiste model.

Daarom zetten wij de top 5 voor jou op een rij. Van urban en casual tot klassiek en zakelijk.

Stijlvol design, gecombineerd met functionaliteit
DSTRCT staat voor stijlvol design, gecombineerd met functionaliteit. Door het gebruik van hoogwaardig leer hebben de tassen een robuuste en natuurlijke uitstraling die nog mooier wordt naarmate je de tas gebruikt. Met deze modellen van DSTRCT ga je in stijl naar kantoor.

Een leren robuuste backpack; de DSTRCT Raider Road in een notendop. Deze tas draagt zeer comfortabel en geeft ruimte aan jouw 15-inch laptop en alle andere dagelijkse kantoorbenodigdheden. Deze stoere nieuwkomer is er in de kleuren cognac en zwart.

Liever een ‘gewone’ schoudertas? De Raider Road 2-Front Laptopbag heeft ook een robuust design en lekker veel ruimte. De tas heeft een hoofdcompartiment met een ritssluiting en daarnaast nog twee vakken aan voorzijde en een ritsvak aan de achterzijde. Een ideale tas voor dagelijks gebruik.
Afbeelding met accessoire, koffer, bagage, binnen

Automatisch gegenereerde beschrijving Afbeelding met accessoire, kist, bagage, koffer

Automatisch gegenereerde beschrijving


Strak, verstild en van een hoge kwaliteit
Tijdloze ontwerpen met ambachtelijke leerbewerking gemaakt. Geen poespas, maar duidelijkheid. Met een tas van Still Nordic maak je een statement. Als een manier van leven, een manier van denken, een manier van het dragen van een tas.

De Dust Brief Room modellen van Still Nordic hebben een minimalistisch ontwerp, zijn tijdloos en gemakkelijk te combineren met jouw outfit. De tas heeft aan beide kanten vakken om al je spullen te organizen.

Elegant en functioneel, dat is de Clean Brief 1 room van Still Nordic. Gemaakt van leer met een tijdloos en stijlvol design. Heb je net even wat meer ruimte nodig? Ga dan voor de Clean Brief 2 en je weet zeker dat je al jouw spullen mee kan nemen. Met deze tijdloze leren tas die verkrijgbaar is in meerdere kleuren, zit jij de komende jaren goed.



Geïnspireerd op indrukken uit de hele wereld
Tijdloze tassen met een stijlvolle, vintage uitstraling en oog voor detail. Dat is waar het Canadese Herschel Supply Co voor staat. De kracht zit in hoe kwaliteit en functionaliteit gecombineerd worden met stijlvolle ontwerpen. De tassen van Herschel zijn elke collectie weer net even anders, maar altijd met de signature Herschel-look.

De grijze Standford laptoptas is echt van allerlei praktische eigenschappen voorzien. Met een dubbele ritssluiting, een ritsvak aan de voorkant en maar liefst twee laptopvakken. Om hem nog handiger te maken is hij op verschillende manieren te dragen: aan de hand, om je schouder of over het handvat van een trolley.

De schoudertas variant Herschel Gibson Messenger Black is subtiel maar zeer stijlvol. Aan de buitenkant is de tas helemaal in het zwart uitgevoerd en heeft het uiterlijk dat bij een stoere, zakelijke man past. De tas heeft ruime vakken op de voor- en achterkant. Aan de binnenkant zit een organizer met twee ritsvakken en pennenvakjes.
Afbeelding met accessoire, kist, zitten, binnen

Automatisch gegenereerde beschrijvingAfbeelding met accessoire, kist

Automatisch gegenereerde beschrijving


Praktische in een stijlvol jasje
De populaire laptoptassen van Burkely zijn makkelijk draagbaar in de hand en met de verstelbare schouderband kun je hem als schoudertas te dragen. De Burkely laptoptassen zijn tijdloos en met een stoer vintage randje waardoor ze zowel passen bij een klassieke als een casual outfit.

Geniaal is de Burkley On The Move Zipper Laptoptap met geïntegreerde met powerbank in het hoofdvak waarmee je zowel je smartphone als tablet op kunt laden. Zo mis jij nooit meer dat ene belangrijke telefoontje.

De Vintage Finn laptoptas van Burkely heeft dan wel het uiterlijk van een vintage tas, maar in gebruik merk je dat hij helemaal van deze tijd is. De gespen op de voorzijde sluiten met een magnetische drukknoop en in de tas zit een padded laptopvak voor een 14" laptop. Deze tas is leverbaar in taupe en black.



De beste en de meest modieuze manier om bij te dragen aan een betere wereld
Kies je voor een O My Bag dan kies je naast een mooie tas ook voor een tas die helpt onze planeet te beschermen. Deze tassen worden in lokale ateliers in India gemaakt waardoor hardwerkende mensen krijgen wat ze verdienen: namelijk een eerlijk loon, een ziektekostenverzekering en werk in een veilige omgeving. De tassen worden gemaakt van uniek eco-leer dat op een energie- en waterzuinige manier geproduceerd wordt zonder het gebruik van schadelijke chemicaliën.

De Harvey Maxi Eco van O My Bag is de perfecte functionele en stijlvolle tas voor de bewuste zakenman. Klassiek, eigentijds en mooi vormgegeven. Deze tas heeft een toegankelijk vak aan de voorkant, korte hengsels en een afneembare cross-body riem. Met de vier compartimenten: een voor een 15 inch laptop, een vak met ritssluiting en twee vakken voor alle andere items, kun je alles meenemen.

Liever alleen een sleeve? Kies dan een van de mooie, stevige laptop sleeves van O My Bag en match de sleeve bij je tas of kies juist voor een andere kleur als je toch al niet kon kiezen. Deze laptop sleeve heeft een gevoerde binnenkant en aan de achterkant zit een steekvak en is net zo milieubewust als de tassen.
Afbeelding met accessoire, bagage, koffer, stuk

Automatisch gegenereerde beschrijvingAfbeelding met muur, kist, binnen

Automatisch gegenereerde beschrijving


 
delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by